"ПЛАШИМО СЕ..." Скандал у српском фудбалу, отворена истрага о намештаљки у Суперлиги, ФК Нови Пазар реаговао јавно на оптужбу!

Новости онлине

25. 04. 2022. у 22:18

ФУДБАЛ у Србији потреса скандал.

ПЛАШИМО СЕ... Скандал у српском фудбалу, отворена истрага о намештаљки у Суперлиги, ФК Нови Пазар реаговао јавно на оптужбу!

Фото архива ВН

Сумња се у регуларност утакмице Радник - Нови Пазар, због могућег намештања резултата тог меча, а тим поводом Новопазарци су решили да се огласе јавно, и то на следећи начин:

"Управни одбор ФК Нови Пазар потврдује да је добио допис од Фудбалског савеза Србије у којем се износи сумња да је пет фудбалера нашег тима наводно учествовало у намештању резултата утакмице између Радника и Новог Пазара, одигране 11. априла ове године, наводећи као кључни доказ да су падале квоте на кладионицама на дан утакмице у Сурдулици.


Управа ФК Нови Пазар одржала је састанке са поменутим играчима, који најоштрије демантују да су уопште играли кладионицу, а још мање да су урадили нешто против инитереса свог клуба. Играчи су изричити да ће ангажовати адвокате ради одбране части, угледа и властитих каријера, које су на овај начин доведене у питање.


Играчи су истакли и да су спремни да иду на полиграф и да ће искористити све инстанце и у држави и ван ње, да би се утврдила пуна истина.

Управни одор ФК Нови Пазар ће такође инсистирати на утврдивању свих чињеница, јер постоји читав низ нелогичности у поменутим оптужбама. Плашимо се да се иза овога крије намера да се Новом Пазару одузму бодови, и да се на тај начин клуб избаци из Супер лиге.

Управа Новог Пазара је обезбедила средства за премирање својих играча у свакој утакмици у завршници првенства. Те премије нису биле никада веће у историји клуба. Утолико су чудније оптужбе на рачун пет наших играча, посебно што се ради о часним и поштеним момцима са којима клуб никада није имао проблема", наводи се у саопштењу ФК Нови Пазар.

БОНУС ВИДЕО: ТОП 10 НАЈПЛАЋЕНИЈИХ ФУДБАЛЕРА: Колико зарађује Роналдо а колико Меси...

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ПУТОВАТИ У СЕПТЕМБРУ: Ево које државе траже ковид тестове