КАКО ЗАРАДИТИ НОВАЦ НА ИНСТАГРАМУ?! Не морате бити инфлуенсери да бисте СВАКИ ЛАЈК ПРЕТВОРИЛИ У НОВАЦ

Новости онлине

25. 01. 2022. у 17:57

Šta kada bismo vam rekli da Instagram ne služi samo za kačenje i lajkovanje fotografija, već da na ovoj društvenoj mreži može da se zaradi i ozbiljan novac?!

КАКО ЗАРАДИТИ НОВАЦ НА ИНСТАГРАМУ?! Не морате бити инфлуенсери да бисте СВАКИ ЛАЈК ПРЕТВОРИЛИ У НОВАЦ

Betole

Сигурно бисте били, у најмању руку, скептични!

Ма како ја да зарадим, то могу само ови инфлуенсери!“

Тачно, али не баш сасвим!

Наставите са читањем овог текста и сазнајте најбоље начине како зарадити паре на инстаграму. Уз то представићемо вам и БетОле инстаграм страницу која свим љубитељима спорта и клађења даје прегршт прилика за брзу онлине зараду.

Инстаграм зарада – како почети?!

Инстаграм је за изузетно кратко време прешао пут од једноставне, забавне  платформе за дељење фотографија до идеалног места за одличну онлине зараду.

За разлику од других друштвених мрежа, Инстаграм је најдаље отишао када су у питању маркетинг, брендирање и генерално комерцијализација садржаја. Сама чињеница да многи људи успешно послују и одлично профитирају на овој мрежи, даје одговор на чувено питање – како зарадити на Инстаграму.

Да ли морам бити инфлуенсер да бих зарадио новац на Инстаграму?

Постоји неколико начина за зараду на Инстаграму – онај који је најпопуларнији јесте да сами постанете тзв. Инфлуенсери, односно људи од утицаја на овој мрежи.

Да бисте тако нешто започели, потребна вам је добра идеја на основу које ћете привући пратиоце, тј. ваше будуће кориснике и клијенте.

За инфлуенсера број пратилаца није од пресудног значаја! Најважнији је КРЕДИБИЛИТЕТ. Постоје примери бројих „инфлуенсера“ који поседују и милионе пратилаца, али када треба да понуде и „продају“ неки садржај то наилази на јако слаб одзив.

ИГРАШ ДА ДОБИЈЕШ - Учествујте и освојите вредне награде на другим страницама

Уколико не желите сами да се бавите овим послом, постоје многе странице на Инстаграму које често дају прилику својим пратиоцима да освоје неке награде, путем гивеаwаy-а или других такмичења. И то је сјајна прилика да се, уз мало забаве и труда, освоји неки симпатични поклон.

Једна од њих је и БетОле страница – званични Инстаграм налог онлине кладионице БетОле, која већ скоро две године послује на нашем тржишту.

И да, они имају ту чувену реч на слово К.

КРЕДИБИЛИТЕТ!

И то ће вам потврдити сваки од њихових скоро 30 хиљада пратилаца на Инстаграму, као и сама чињеница да су најбрже растући кладионичарски профил на овој друштвеној мрежи.

И не, БетОле Инстаграм није намењен само кладионичарима – већ свим љубитељима спорта, а све захваљујући изузетно занимљивом, духовитом и квалитетном спортском садржају.

А с обзиром на то да њихов мото гласи – Играш да добијеш, јасно вам је да су огромни новчани добици на само корак од вас.

ФРЕЕБЕТ СВАКИ ДАН – Све пршти од бонуса и џекпотова!

Оно што је карактеристично за БетОле Инстаграм јесте чињеница да својим пратиоцима сваког дана пружају могућност да освоје неке вредне фрибет добитке, које могу искористити без икаквих услова на њиховом сајту бетоле.цом, и уз мало среће тај поклон претворити у озбиљан новац!

Поред занимљивих питалица, игрица, погађалица, једна од најзанимљивијих акција са овог профила јесте – АДМИН НА ДАН!

То је јединствена могућност да пратиоци пошаљу неку своју оригиналну, занимљиву, необичну спортску причу, а када је админи странице окаче на БетОле профил, за СВАКИ ПРИКУПЉЕНИ ЛАЈК аутору приче следује по 10 РСД ФРИБЕТА.

Након 24 сата ради се пресек и у зависности од броја лајкова зависиће и сума фрибета која ће аутору приче бити уплаћена на његов БетОле налог. Тај износ може бити и до 10.000 рсд фрибета.

Једини услов који треба да испуните јесте да будете РЕГИСТРОВАНИ корисник на сајту бетоле.цом, као и да ваша прича буде довољно атрактивна и занимљива како би се постала објава на БетОле инстаграму.

Освојени фрибет може се искористити за спортско клађење или казино, где вас очекује и ГОЛД ЈАЦКПОТ који износи до 250.000 динара.

На основу свега наведеног јасно вам је да је дефинитивно могуће одлично зарађивати путем Инстаграма, а само од вас зависи којим ћете путем кренути и на који начин покушати да употпуните свој буџет.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДАНИ ОСТРВСКЕ СРАМОТЕ: Протеклу седмицу у енглеском фудбалу обележили инциденти