СЕРГЕЈ МИЛИНКОВИЋ САВИЋ, КАКВА ПРОМЕНА ПРАВЦА: Србин "заобилази" Манчестер и потписује уговор живота

Новости онлине

21. 12. 2021. у 11:24

СЕРГЕЈ Милинковић Савић је бар на један дан преузео палицу главног Србина на Апенинама од Душана Влаховића.

СЕРГЕЈ МИЛИНКОВИЋ САВИЋ, КАКВА ПРОМЕНА ПРАВЦА: Србин заобилази Манчестер и потписује уговор живота

Сергеј Милинковић-Савић Фото АП

Потез Маурисија Сарија да избаци Сергеја из првог тима Лација, а онда и изјава газде клуба Клаудија Лолита да није продао Србина за 140 милиона, а да сада не вреди ни 80, као да је био знак да великани крену у лов на Милинковић-Савића.

Манчестер јунајтед је одавно бацио пик на везисту Лација и суспензија Србина је само подгрејала стару прича, али један клуб се појавио ниоткуда.

Наиме, ПСЖ је озбиљно загризао за Сергеја Милинковић Савића, који је сада на попусту и учиниће све да га узму од Лација, што је писао и угледни новинар Николо Шира, а пренели су поједини медији са Апенина.

Богати Арапи, власници Парижана, не жале новац како би пронашли једног играча који може да покрива комплетан везни ред, па је избор пао на Србина.

Исти извор истиче да Манчестер јунајтеду сада драстично падају шансе, јер када су паре у питању не постоји клуб који може да се такмичи са ПСЖ-ом.

Уз то италијански медији преносе да би Милинковић-Савић био идеално решење за јун 2022. године и Јувентус, али ако ПСЖ узме ствари у своје руке, Сергеј је већ од јануара 2022. сигуран становник Париза.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)