"DRZAK JE, BEZOBRAZAN I AROGANTAN": Sergej Milinković Savić napadnut, pa izbačen iz tima

Novosti online

20. 12. 2021. u 13:12

SRPSKI reprezentativac Sergej Milinković-Savić neće biti u sastavu Lacija za meč protiv Venecije koji je zakazan za sredu, pošto ga je trener odstranio iz tima, prenose italijanski mediji.

ДРЗАК ЈЕ, БЕЗОБРАЗАН И АРОГАНТАН: Сергеј Милинковић Савић нападнут, па избачен из тима

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Šef struke "nebesko plavih" Mauricio Sari je u prošlosti imao sukobe sa mnogim fudbalerima, a sada je njegov odnos sa Milinković-Savićem više nego katastrofalan.

Prema pisanju medija u Italiji, Srbin je pre vremena napustio Božićnu večeru Lacija.Ustao je od stola i "poveo" sa sobom sve Balkance, zbog čega je kažnjen sa 50 hiljada evra.

Taj njegov potez Sari je nazvao drskim, arogantnim i bezobraznim, a sa tim se složio i prvi čovek kluba Klaudio Lolito.

- Nisam ga prodao za 140 miliona evra, jer sam dao reč Inzagiju, a sada ne vredi ni 80 miliona - besno je rekao Lolito za "Mesađero".

Navodno, Sari je već tada razmišljao da kazni Milinković-Savića, jer e to desilo pred meč sa Đenovom, međutim, na tom susretu koji je bio na programu u petak, i u kome su Rimljani slavili 3:1, srpski fudbaler je igrao svih 90 minuta.

Ipak, pomirenje je bilo kratkog daha, neke stvari se ipak i dalje nisu svidele treneru Sariju, pa je tražio razgovor sa predsednikom Lolitom na kome je opet objasnio da Srbin natavlja da se ponaša arogantno i da u narednim mečevima neće računati na njega. 

Lolito se složio sa Sarijem i slede crni dani za Milinković-Savića.

Zbog svega toga Lacio će sigurno na leto prodati Sergeja, dok su voljni i da ga puste na zimu, naravno, ako stigne ponuda koja će ih zadovoljiti...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)