"СВЕ ЈЕ БИЛО СУПЕР!" Данијел Субашић срамном изјавом покушао да оправда скандалозно славље у коме он и Ливаја вређају Србе (ВИДЕО/ФОТО)

Novosti online

08. 12. 2021. у 11:42

ГОЛМАН Хајдука Данијел Субашић огласио се на Инстаграму након што је у јавност изашао снимак на коме са Марком Ливајом пева "Мрзим Динамо, српско име то".

СВЕ ЈЕ БИЛО СУПЕР! Данијел Субашић срамном изјавом покушао да оправда скандалозно славље у коме он и Ливаја вређају Србе (ВИДЕО/ФОТО)

ФОТО: АП

Тим са Пољуда је овим тријумфом престигао "модре", а јунак је био Марко Ливаја који је најпре постигао водећи гол у 65. минуту, затим и асистирао у надокнади времена.

Завршио је на раменима егзалтираних навијача мајстора с мора, који нису имали паметнији начин да прославе ретку победу над најтрофејнијим хрватским клубом, него да у то умешају и Србе.

А управо се један Србин (по оцу) Данијел Субашић умешао у целу причу, али не онако како је требало - да заустави ове срмане повике. Уместо тога, он се и прикључио Ливаји и "торцидашима".

Управа Хајдука имала је бар толико обзира да упути званично извињење, док је Субашић изразио жаљење само због чињенице - да је ухваћен у овом (ауто)шовинистичком пиру:

- Све је било супер док се нису нашле неке ситне душе, снимале нас и поделиле те видео-клипове и продали се за 30 евра. Ту је почело да се не истиче и не прича о Хајдуку који се стабилизује, који се диже, који јури оба трофеја, који има позитиву у клубу и око њега са својим навијачима. Да ми играчи ширимо говор мржње, не сећам се да сам имао микрофон и да сам на њему певао погрдне песме и ширио мржњу - написао је Субашић и додао:

ФОТО: Скриншот

- Ривалство да, али мржња не. Сваки клуб у ХНЛ-у од мене има велики респект, тако и Динамо. Ако сам ја својим непримереним понашањем (певањем или певањем себи у браду) неког увредио није ми то била жеља нити циљ. Мој Хајдуче, хвала за недељну романтику и победу у дербију - рекао је Субашић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)