СРБИН ОД ЈАНУАРА ЈУВЕНТУСОВ! "Стара дама" не губи време

Новости онлине

03. 12. 2021. у 11:14

НИКО није на цени као српски нападачи!

СРБИН ОД ЈАНУАРА ЈУВЕНТУСОВ! Стара дама не губи време

FOTO: M. Vukadinović

Скоро да не прође дан да не селе Александра Митровића, Луку Јовића или Душана Влаховића у неки од европских гиганата.

Последња у низу вест стиже из Италије, тачније преноси је "Тутоспорт", а то је да Јувентус у јануару 2022. године узима Александра Митровића.

Торински лист, најбоље упућен у дешавања у Јувентусу, наводи да је у претходном периоду клуб јасно изразио жељу да га доведе, слао је људе да гледају Митровића, док је било и телефонских позива поводом потенцијалног трансфера.

Митровић је такође у невероватној форми и тренутно је први стрелац Чемпионшипа са чак 21 голом до децембра, али можда је време да енглески фудбал замени италијанским. Такође, евидентно је и да му више одговара када игра у тиму који је окренут нападу, па су тада и његове бројке значајно веће.

Осим њега, прича се и о Хулијану Алварезу, младом играчу Ривер Плејта, али је код њега проблем што није још формиран фудбалер, а то је у овом тренутку неопходно Јувентусу који има проблема у Серији А.

Митровић је скоро па реална опција, поготово што Фиорентина не жели да прода Влаховића директном конкуренту, па исто тако медији на Апенинима пишу да је Душан на путу за "Острво".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)