ЗВЕЗДА НЕ РАЧУНА НА ЈОШ ЈЕДНОГ ИГРАЧА: Црвени картон га је скупо коштао

Новости онлине

03. 12. 2021. у 08:36

МИЛОШ Дегенек и Александар Драговић. Тандем који је требало да закључа све прилазе голу Милана Борјана, ако се гледа по фудбалским квалитетима.

ЗВЕЗДА НЕ РАЧУНА НА ЈОШ ЈЕДНОГ ИГРАЧА: Црвени картон га је скупо коштао

Фото: М.Вукадиновић

Србин са аустријским пасошем је показао класу и потврдио да бољи дефанзивац у последње време није стигао на Маракану, али Србин са аустралијским пасошем је дефинитивно подбацио.

Од повратка у Звезду није то онај Дегенек какав је отишао у Азији, никако да Милош врати стару форму. Било је доста киксева, па ситних сукоба на почетку сезоне, али све се то превазишло и репрезентативац Аустралије је заузео своје место поред Драговића.

Није било сјајно, а црвени картон против Митјиланда као да је била кап која је прелила чашу. Од тада Дегенек је био на клупи против Вождовца и Спартака, а "Спортски журнал" преноси да му се управо због раног картона против Данаца погоршао статус у екипи.

Изневерио је поверење Дејана Станковића, тако да му је статус сличан ономе са почетка сезоне.

Због тога се чини да би на зиму могло да дође до дефинитивног растанка Дегенека и Црвене звезде, пошто на "Маракани" имају другачије планове за штоперски тандем.

Тренутно предност има млади Страхиња Ераковић, а све више се спомиње и Данило Арболеда из Шерифа.

У питању је колумбијски штопер који се ове сезоне показао фантастично у Лиги шампиона, осетила је то и Звезда на својој кожи, а од јануара ће бити слободан играч и са њим ће моћи да се преговара.

Дегенек има уговор до 2023. године у Звезди, а засада није познато да ли постоје понуде из иностранства за њега. Једно је сигурно, црвено-бели би да се "отарасе" Милоша, а ни њему се не седи на клупи у Београду. Разлаз је неминован.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)