ЛЕГЕНДА ОПЕТ У ЗАТВОРУ? Роналдињо хтео да се ожени са две девојке, али то није најгоре...

Новости онлине

27. 11. 2021. у 15:43

НЕКАДА најбољи фудбалер света, Бразилац Роналдињо, у марту прошле године осуђен је на затворску казну у Парагвају, друштво му је правио и брат, а сада би могао "самостално" да буде иза решетака.

ЛЕГЕНДА ОПЕТ У ЗАТВОРУ? Роналдињо хтео да се ожени са две девојке, али то није најгоре...

Foto: Printskrin

Подсетимо, њих двојица покушали су тада да уђу у Парагвај с лажним пасошима, због чега су осуђени на шест месеци затвора (од чега пет кућног).

Сада је Роналдињо оптужен да није плаћао обавезну новчану накнаду за издржавање бившој девојци Присили Коељо, а за коју му је суд наредио да је исплати до 1. децембра.   

Како преноси "Аваз", бразилски медији су раније писали како Роналдињо има намеру да ожени две девојке у исто време, Присилу и Бетрис Соузу, што је некадашња звезда фудбала потом демантовала.

Нешто касније, 2019. појавила се информација да Присила тражи новац од чувеног Бразилца, а суд је одредио да јој Роналдињо мора плаћати око 18.000 долара месечно као бившој "ванбрачној супрузи".

фото: ЕПА

Роналдињо

Изгледа да је некадашњи ас Пари Сен Жермена, Барселоне, Милана, Фламенга и још неколико клубова, одбио да даје новац, па отуда и могућност да изнова заврши иза решетака.

Подсетимо, одмах по изласку из затвора, писало се да је Роналдињо у прилично незавидној финансијској ситуацији, међутим, Бразилац се за неколико месеци снашао и зарадио око милион евра.

У Бело Хоризонтеу добио је статус почасног грађанина и промовисао изградњу новог стадиона Атлетико Минеира. Такође је снимио и један спот у свом новом музичком студију.

Тај снимак је за само десет дана прикупио око два милиона прегледа

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)