КРСТАЈИЋ ЗА "НОВОСТИ" О МЕДИЈСКИМ НАTПИСИМА: "Такве информације могу само из клуба да изађу"

А. Илић

23. 10. 2021. у 18:51

СРПСКУ јавност је у претходним данима помало затекла информација да је фудбалски клуб ТСЦ сменио Младена Крстајића.

КРСТАЈИЋ ЗА НОВОСТИ О МЕДИЈСКИМ НАTПИСИМА: Такве информације могу само из клуба да изађу

ФОТО: ФСС

Бивши селектор Србије је наводно смењен због лоших резултата, иако је ТСЦ од могућих 36 освојио 20 бодова, док његов клуб заузима четврту позицију са два бода мање на табели од трећепласираног Чукаричког. 

- Не бих да се много осврћем на раскид сарадње са клубом, то је одлука управног одбора. Погодило ме је да неке ствари које смо причали, а везано за уговор излазе у јавност. Када сам потписивао уговор ја услове нисам постављао. У ТСЦ сам дошао јер клуб има услове за рад. Прихватио сам исте услове које је имао Золтан Сабо, а знају сви са које сам позиције дошао у клуб, био сам селектор Србије и нисам током преговора постављао никакве услове, почео је разговор за "Новости" Младен Крстајић. 

У српским медијима данас су се појавиле информације да је клуб доскорашњем тренеру понудио исплату три плате, "док он потражује да му због превременог раскида уговора клуб исплати преосталих 20 плата, односно 110.000 евра". 

ФОТО: ЕПА

- Информације које сада излазе у јавност без сумње долазе из клуба, то су чињенице које су могле да дођу само од људи из ТСЦ-а. Нико други није могао са тим информацијама да изађе у јавност. Када си шмекер, назовеш, кажеш "хајде да попричамо и договоримо се". Нисмо мешетари, ми смо људи од струке, не може нико да блати тренере и да мисли да ћемо се продати за три плате, рекао је у даху Крстајић и додао: 

- Ја од клуба не потражујем ништа, то је ставка из уговора. Господо, ја нисам правио уговор који сте ми понудили, ви сте. Ја сам у Немачкој живео девет година. Тамо је немогуће да информације које спадају под "пословну тајну" излазе у јавност. Хвала Богу и Србија је правна држава, сешћемо на суд, па нека јавност сазна ко је крив, а ко у праву. Нико ме из ТСЦ није позвао како бисмо нашли заједнички језик. Вероватно је неко хтео да науди мени и клубу, а ко год је то, не види ни метар испред носа, рекао је Младен Крстајић у разговору за "Вечерње Новости". 

FOTO: M. Vukadinović

Крстајић је тренерски посао почео као помоћник Славољубу Муслину у репрезентацији Србије, а потом је водио "орлове" на Светском првенству у Русији, па у Лиги нација и квалификацијама за Европско првенство.

У ТСЦ је дошао децембра 2020. уместо изненадана преминулог Золтана Саба. Прошлу сезону екипа је завршила на петом месту, што није било довољно за поновни излазак на међународну сцену.

БОНУС ВИДЕО 

 

ПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)