СЛОВЕНЦИ ОПТУЖУЈУ МИЛОШЕВИЋА: Гурао је своје играче, другима оборио вредност

Novosti online

16. 10. 2021. у 17:18

ОТИШАО је Саво Милошевић из Олимпије, добио је отказ због недовољно добрих резултата, али изгледа да се штошта иза брда ваља.

СЛОВЕНЦИ ОПТУЖУЈУ МИЛОШЕВИЋА: Гурао је своје играче, другима оборио вредност

ФОТО: НК Олимпија

Нечим је српски тренер озбиљно наљутио Словенце, који сипају оптужбе на његов рачун. Писали су тамошњи медији пре неколико дана да су у Олимпији данима отезали са отказом Милошевићу јер су тражили начин како да га отпусте, али на његову штету, да не би морали да му исплате цео уговор или обештећење. Али, нису успели да га нађу. Што не значи да и даље не траже неко „алтернативно“ решење.

Како пише лист Екипа, челници Олимпије, за сада без званичних иступа, тврде да им је Милошевић нанео „финансијску штету“. Лист пише како из табора Змајчека говоре да је Саво „доводио своје играче, преко менаџера са којима је сарађивао“, па како је те „своје“ играче форсирао на штету других, а самим тим је тим другим падала вредност на фудбалском тржишту. Потпуно бесмислена прича, јасно, јер никог није могао Саво сам да доведе и „инсталира“ у тим...

Али, то само потврђује целу причу како би у Љубљани волели да смисле разлог како да не исплате цео уговор Милошевићу, а по којем би требало да заради 400.000 евра по години, плус још 200.000 за његове сараднике које је довео са собом, а који су такође добили отказе.

Милошевић је на клупи Олимпије био од 16. јуна до 10. октобра ове године, водио је тим на 16 утакмица и остварио учинак од осам победа, два ремија и шест пораза. На европској сцени су Змајчеки испали у квалификација за Лигу Конференције од Санта Кларе, док су у домаћем првенству на трећем месту.

БОНУС ВИДЕО 

 

(Моззарт спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)