ДРАМА БАЛОТЕЛИЈЕВЕ БИВШЕ: Фани Негуша везана гледала како наоружани пљачкаши пустоше кућу Кангиног саиграча (ФОТО)

Novosti online

12. 10. 2021. у 09:50

КУЋА фудбалера Нице Марија Ламине опљачкана је протеклог викенда, док је он био са селекцијом Габона на квалификационој утакмици против Анголе.

ДРАМА БАЛОТЕЛИЈЕВЕ БИВШЕ: Фани Негуша везана гледала како наоружани пљачкаши пустоше кућу Кангиног саиграча (ФОТО)

фото:Instagram/fanny.neguesha

Ко се још сећа Фани Негуше, некада најлепше жене/девојке фудбалера? Фани је била вереница Марија Балотелија, њих двоје никад се нису венчали, али је Фани остала у свету фудбала. 

Њен нови изабраник управо је несрећни Ламина, мада је Фани у овој оружаној пљачки прошла горе од саиграча Гелора Канге из селекције Габона - она је, наиме, била у кући, везана и под претњом оружјем док је пљачка била у току!

Како преноси француски Екип, лопови су из куће бившег везисте Јувентуса и Саутемптона однели накит и робу у вредности од око 300.000 евра. Осим Негуше у кући су биле још две девојке чији идентитет није откривен.

- Хвала вам за све поруке подршке. На сигурном смо и то је најбитнија ствар. Незаконита добит никоме не доноси корист. Хвала вам барем што сте ми оставили моје најдрагоценије богатство - моју породицу - поручила је Фани пратиоцима на Инстаграму.

FOTO: Instagram/fanny.neguesha

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)