МИСТЕРИОЗНА СМРТ ФУДБАЛЕРА РЕШЕНА ПОСЛЕ 32 ГОДИНЕ: Бивша девојка га дрогирала и угушила, па исценирала његово самоубиство!

Новости онлине

21. 09. 2021. у 08:23

БИВША девојка италијанског фудбалера Доната "Дениса" Бергаминија (27), који је преминуо 18. новембра 1989. у наводној несрећи на ауто-путу, Изабела Интерно (52), оптужена је за саучесништво у убиству са предумишљајем након 32 године од трагичне несреће.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ФУДБАЛЕРА РЕШЕНА ПОСЛЕ 32 ГОДИНЕ: Бивша девојка га дрогирала и угушила, па исценирала његово самоубиство!

Фото: АП

У почетку се веровало да је реч о самоубиству када је тело Бергаминија, кога је према првобитној верзији прегазио и усмртио камион, пронађено на улици у близини градића Розето Капо Спулико, у Калабрији, преноси Клиx.

Такву реконструкцију догађаја чланови породице, бројни новинари и бивши саиграчи никада нису сматрали вероватном, јер је у доказном материјалу од почетка постојало мноштво нелогичности и пропуста.

У новембру 2017. године након додатне истраге, по налогу суда у Кастровиларију, обдукцијом је потврђено да је несрећни фубалер удављен пре него што је завршио под точковима камиона

Коначно, готово 32 године након смрти Бергаминија, за убиство су оптужени његова бивша девојка Изабела Интерно и возач камиона Рафаел Писано.

Она га је наводно дрогирала и угушила

Према наводима тужиоца, осумњичена Интерно, која је у то време имала 19 година, убила је дечка због прекида њихове везе.

Након што га је дрогирала, наводно га је угушила уз помоћ непознатих људи, а потом је симулирала његово самоубиство.

Прво рочиште за суђење заказано је за 25. октобар и чини се да би истина у овој причи, која је по свему попут филмске, коначно могла да изађе на видело.

Донато "Денис" Бергамини био је везни играч који је каријеру градио у италијанским нижелигашима - "Имоли", "Руси" и "Цосензи" где је оставио и најдубљи траг током пет година играња.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)