ИЛИЕВ ЗАДОВОЉАН ПОЈАЧАЊИМА: Обећао сам бомбе, све смо их погодили, ово је доказ онима који нису веровали

Novosti online

02. 09. 2021. у 15:24

ИВИЦА Илиев говорио је о последњем појачању Партизана Квинсију Менигу, али и о Немањи Милетићу који се вратио међу црно-беле и додатно појачао конкуренцију у одбрани.

ИЛИЕВ ЗАДОВОЉАН ПОЈАЧАЊИМА: Обећао сам бомбе, све смо их погодили, ово је доказ онима који нису веровали

FOTO: N. Paraušić

Истакао је да је довођењем Холанђанина испунио обећање да ће клуб из Хумске ангажовати појачања ако се екипа пласира у Лигу конференција.

- Партизан је огроман клуб, радимо све да оправдамо његов реноме и свакодневно га чинимо већим и озбиљнијим. Свесни смо да живимо у временима у којима постоји мала, али гласна група људи којима ништа не ваља. Кад прођемо најтеже квалификације које је имао један српски клуб, кад нанижемо све победе у првенству, уз гол-разлику 22:1 опет није добро. Сви су питали где су појачања? Ево их! Радимо са доста вере и знања, не падамо под притисак лажних навијача и појединих медија који уносе немир. Зато смо прелазни рок одрадили достојанствено, сталожено, кад је требало да доведемо играче, довели смо их и направили идеалан тим на почетку, да бисмо на крају видели шта је још требало да се дода и реаговали - рекао је Илиев.

У финишу прелазног рока Немања Милетић и Квинси Мениг стигли су у Партизан.

- Милетић је још један камен у нашој већ гранитној одбрани. Допринеће да имамо мир у дугој сезони. На крају је стигао фудбалер означен приоритетом последња два месеца. Откако сам овде, обећавао сам фудбалске бомбе. Све смо их погодили. Свима који нису веровали да ћемо се појачати - ево доказ. Не могу да верујем да сте мислили да нећемо довести екстра појачање. Убеђен сам да ће нам Квинси донети много радости.

Сву у табору црно-белих имају доста самопоуздања, а њега граде на пољу добрих резултата у Европи и домаћем првенству.

- Велики смо оптимисти. Највећи смо кандидати да будемо први у Групи Б Лиге конференције. Све после ће зависити од прелазног рока, али са тренером који од сваког играча извлачи максимум и оваквим играчким кадром, Партизан може да испише историју, уз помоћ навијача.

Прелазни рок за Партизан је готов, бар када су у питању доласци играча. Иначе, Мениг је потписао трогодишњи уговор.

- Попунили смо играчки кадар до максимума. Игла више нема где да падне. Имамо екстремно квалитетне играче који праве разлику на домаћој и европској сцени. Борићемо се за прву позицију у групи, а верујем да то неће бити проблем са овим кадром. Кад причамо о доласцима највећих звезда и одласцима најбољих играча, ово је крај, али пошто прелазни рок у Србији траје до 17. септембра има фудбалера који су на раскрсници и чије позајмице су могуће.

За крај је објаснио како је Партизан дошао до стадијума да може да доводи играче из холандске Ередивизије, једне веома јаке лиге.

(Моззартспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)