РОНАЛДО ЈЕ ЈОШ ТУ, АЛИ ЈУВЕ МУ ВЕЋ ТРАЖИ ЗАМЕНУ: Лука Јовић је једна од опција за новог нападача Старе даме

Novosti online

26. 08. 2021. у 13:27

УВЕЛИКО се ради на трансферу Кристијана Роналда у Манчестер сити, запело је само око обештећења Јувентусу, што покушава да реши менаџер Жорж Мендеш који је стигао у Торино.

РОНАЛДО ЈЕ ЈОШ ТУ, АЛИ ЈУВЕ МУ ВЕЋ ТРАЖИ ЗАМЕНУ: Лука Јовић је једна од опција за новог нападача Старе даме

Foto: Tanjug

Осим што очекују бар неку компензацију за Португалца, Јувентус ће морати да му нађе и замену. Једна од опција је трампа за Габријела Жезуса, али грађани нису баш вољни да се одрекну Бразилца.

Други пик старе даме је Мојзе Кан. Талентовани Италијан је већ био члан Јувентуса да би прешао у Евертон за 30.000.000 евра. У Енглеској се није снашао, али зато јесте прошле сезоне на позајмици баш у ПСЖ-у и “стара дама” би сада да га врати.

Уколико и то пропадне, на ред долази Лука Јовић. Без обзира на то што је Карло Анћелоти обећао нашем нападачу шансу у Јувентусу се надају да би ипак могли да га приволе на селидбу у Италију.

Наравно, основни предуслов је да Роналдо напусти бјанконерем а то се неће десити уколико Сити бар мало не разреши кесу - Јувентус би био задовољан са 30 милиона, чему треба додати и растерећење буџета за наредну сезону од 60 милиона, колико бруто износе Кристијанова примања за последњу годину уговора. Тиме се добија значајан део цифре коју је торински клуб издвојио за довођење петоструког освајача Златне лопте.

(meridianbetsport)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)