"ЖУТА КУЋА" МОЖЕ, МЛАДИЋ НЕПОЖЕЉАН Пазарци провоцирали, на повике друге стране прекинут меч

М. БЛАЖИЋ

09. 08. 2021. у 21:53

ПАРТИЗАН је победио, а фудбалска игра је по ко зна који пут поражена на градском стадиону у Новом Пазару.

ЖУТА КУЋА МОЖЕ, МЛАДИЋ НЕПОЖЕЉАН Пазарци провоцирали, на повике друге стране прекинут меч

ФОТО: ФК Партизан

Вруће гостовање у граду крај Јошанице се као по неписаном правилу претвара у ужарено, а изузетак није био ни недељни дуел који и поред изостанка такмичарске неизвесности није прошао без хаоса, прекида и мучних сцена.

Искуства из блиске и даље прошлости су указивала на то да црно-беле неће у Новом Пазару дочекати осмеси и пријатељска атмосфера, али за разлику од неких ранијих прилика, домаћин је сада на прве озбиљније знаке "контре" решио да своју увређеност презентира напуштањем терена. Практично од првог минута је било јасно да присталице Новог Пазара неће одустати од свог стандардног репертоара увреда на рачун државе у којој живе, а све то је било гарнирано бацањем разних предмета у правцу клупе црно-белих.

Знали су тренери београдског клуба претходних година да напусте тај стадион потпуно испљувани и понижени, попут Марка Николића и Владимира Вермезовића, а и Александар Станојевић је прексиноћ с времена на време морао да користи разне вештине како би избегао предмете који су летели ка њему са западне трибине.

Званична лица су у већини таквих ситуација покушавала да зажмуре, како не би додатно долили уље на ватру, али је и поред тога судија Милош Милановић у три наврата прекидао утакмицу после повика "Насер Орић", "Жута кућа", "Косово је поред Србије". Клицање Ратку Младићу са друге стране стадиона је било довољно да домаћини заузму оштар курс и запрете да неће наставити утакмицу док "гробари" не напусте стадион.

Ружно, хаотично, чак и тужно. Партизан је уписао нову убедљиву победу, али буђење Суме, мајсторија Натха и минијатуре Урошевића и Рикарда су нешто што нигде није било централна тема после утакмице. Нити ће бити ових дана...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила