"ОНАЈ ДЕБЕЛИ ЧОВЕК ЗНА ШТА РАДИ": Филиповић се на емотиван начин опростио од репрезентације

Танјуг

08. 08. 2021. у 13:02

Заиста је емотивно, тек ће нас стићи, дали смо све и више од тога. Хвала свима у Србији, Савезу, свим људима који су нам помогли, они најбоље знају ко су, рекао је капитен ватерполиста Србије Филип Филиповић после победе против Грчке (13:10) и одбрањеног олимпијског злата.

ОНАЈ ДЕБЕЛИ ЧОВЕК ЗНА ШТА РАДИ: Филиповић се на емотиван начин опростио од репрезентације

Фото: Танјуг/АП

"Није могло да се ова генерација опрости на бољи начин. Као што су Жиле и Боба (Живко Гоцић и Слободан НИкић) у Рију, тако сад и ми. Потрајали смо још пет година. Ово није успех само ових 13 играча и стручног штаба, ово је успех целог система, тај систем се показао да даје резулатте и даваће. Само је битно веровати до краја", изјавио је Филиповић српским извештачима у Токију.

Знам да је медијима у Србији и неким људима било тешко да поверују да можемо до злата после онаквих игара у групи, али онај "дебели човек зна шта ради, урадио је то ево већ други пут".

"Њему стварно капа доле, наклон до пода, оно што он има у својој глави нико од нас ни у најгорим сновима не би могао да замисли", на занимљив начин Филиповић се захвалио селектору Дејану Савићу.

На крају, послао је и поруку наследницима.

"Остављамо ватерполо у најбољим могућим рукама, кад је најпотребнији били су ту. И не само ови момци овде, него и они који због броја играча нису успели да крену са нама. Хвала им што су нас трпели, ми смо сами себи тешки, али нећемо их висе "давити", доћи ћемо на понеку утакмицу да се радујемо новим победама", поручио је Филиповић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)