МАРИНА МАЉКОВИЋ: Девојке су дале све од себе, желеле су да се све заврши на најбољи могући начин

Танјуг

07. 08. 2021. у 14:25

КОШАРАКШИЦЕ Србије заузеле су четврто место на Олимпијским играма у Токију, пошто су поражене од Француске са 91:76 у мечу за бронзану медаљу. Утиске је изнела селекторка Марина Маљковића.

МАРИНА МАЉКОВИЋ: Девојке су дале све од себе, желеле су да се све заврши на најбољи могући начин

FOTO: AP/Tanjug

Она је истакла да је ништа од Француске није изненадило.

- Дефинитивно се видело какву смо екипу победили у Валенсији. Не само њих, већ и Белгију. Ништа нас није изненадило. Ми данас нисмо могли. Оне су имале шутерски дан као никад - изјавила је Марина Маљковић.

Навела је да је наш ривал једна чекао утакмицу како би се реванширао Србији за пораз у финалу ЕП.

- То мени није било велико изненађење. Заслужили су ову победу. Треба да кажемо ствари онекве какве јесу. Једва су чекали ову утакмицу, једва су чекали само нама да се реванширају. Упоредите њихову јучерашњу утакмицу против Јапана и ову сада. Једноставно, то је била лудачка енергија да се победимо ми. На крају крајева, након толико година и свих оних важних утакмица, без икаквог алибија, на ред је дошло и ово. То је живот - рекла је Маљковић српским извештачима у Токију.

Она је прокоментарисала и опроштај Соње Васић и Јелене Брукс.

- Тешко је, али већ сутра не треба да буде тешко јер смо толико тога дали. Сви знате шта је ова генерација урадила и сви смо желели да заврше на најбољи могући начин, са две медаље. Али, морате бити свесни да је темпо овог лета био потпуно нов за нас и екстремно тежак. Будите сигурни да је свака дала све. Видели сте, попадале су на крају. Није више било снаге ни за шта - истакла је Маљковић.

Подсетимо, у мечу за златну медаљу играће САД и Јапан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)