ЕМОТИВНА ПОРУКА ИВАНЕ ШПАНОВИЋ: Спорт је позорница где се обликујеш као такмичар и човек, а не лечиш своје комплексе - проћи ће! (ФОТО)

Novosti online

05. 08. 2021. у 16:24

ИВАНА Шпановић је више од било кога желела да освоји Олимпијску медаљу. Ипак, на крају је заузела четврто место и сада се први пут огласила после учешћа у Токију.

ЕМОТИВНА ПОРУКА ИВАНЕ ШПАНОВИЋ: Спорт је позорница где се обликујеш као такмичар и човек, а не лечиш своје комплексе - проћи ће! (ФОТО)

ФОТО: Тањуг

Сјајна скакачица у даљ се огласила путем Инстаграма. Најпре се фановима обратила на енглеском.

- Ова олимпијка је од своје 31 године живота посветила 24 године раду на свом сну и седам секунди скока у непознато. Тако да... Претпостављам да се не ради о срећном крају приче, већ о причи - написала је Ивана, а потом наставила на српском.

- Последње две године су биле прави изазов да се истраје у олимпијском сну уз сломљену кост у стопалу и повреде - почела је Ивана.

- Током зимске сезоне, Токио се чинио као немогућа мисија, али потреба за доследности сну и истрајавању у лошим тренуцима као наслеђе и потврда млађим генерацијама да ће те прилике хиљаду пута сажвакати и пљунути на под управо "гаме цхангер" ситуације. Спорт је за мене одувек био и биће позорница где се обликујеш као човек па онда као такмичар, дајеш све од себе у свим сферама рада и живота, поштујеш туђи рад колико и свој, одмераваш своје спортске способности уз све пропратне факторе а не место где лечиш своје комплексе. Из неког сна не желиш да се пробудиш, из неког једва чекаш али једна ствар им је заједничка - проћи ће. Хвала вам свима пуно на подршци. Моја уверења о ономе сто радим и на који начин, увек ће бити вишеструко већа од сваке сумње која се испречи и зато - "схоw муст го он" - поручила је Ивана.

Подсетимо, Ивана Шпановић је у каријери освајала Олимпијску медаљу. Она има бронзу са Игара у Рију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)