ЈОВИЋ ПРИЗНАО ДА ГА ЈЕ МАЛИ ПОБЕДИО У СТОНОМ ТЕНИСУ: Министар открио детаље окршаја са тренером наше теквондо репрезентације

Novosti online

03. 08. 2021. у 12:50

ДРАГАН Јовић, тренер наше теквондо репрезентације открио је како је изгледао његов окршај у стоном тенису са министром Синишом Малим.

ЈОВИЋ ПРИЗНАО ДА ГА ЈЕ МАЛИ ПОБЕДИО У СТОНОМ ТЕНИСУ: Министар открио детаље окршаја са тренером наше теквондо репрезентације

Foto: Tanjug

Водитељка је решила да се нашали, питала је да ли је Јовић играо пуном снагом.

- Јесам га мало пустио, али... После нисам могао да га стигнем, мислио сам да ћу успети. Часно сам изгубио. Хтео сам да му улијем мало самопуздања, али сам на крају претерао - нашалио се Јовић.

Сада је и стигао и одоговор министра.

- Ево како је најбољи тренер на свету Драган Јовић признао да сам га победио у стоном тенису. Каже да ме је „мало пустио“, а онда није успео да ме стигне и изгубио је пет један. Могао је да смисли и неки бољи изговор. Ипак, пружићу му прилику за реванш, мада већ је почео да „врда“ и каже да га мало боли лева рука. Чекамо да прође рука, па ћемо поново да одмеримо снаге. Немој Гале, молим те, више да ме пушташ да те побеђујем - написао је министар Мали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)