РОДИТЕЉИ МИЛЕНКА СЕБИЋА ЗА НОВОСТИ Мајка Радица: "Ока нисам склопила" Отац Небојша: "Мислио сам, жив нећу дочекати финале" (ФОТО/ВИДЕО)

С. БАБОВИЋ

02. 08. 2021. у 18:25

УВЕК ми каже “мама не плачи”, али то је јаче од мене, срећна сам, пресрећни смо - прича за “Новости” данас најпоноснија мама у Србији, Радица Себић из Трстеника, мајка нашег бронзаног олимпијца Миленка Себића.

РОДИТЕЉИ МИЛЕНКА СЕБИЋА ЗА НОВОСТИ Мајка Радица: Ока нисам склопила Отац Небојша: Мислио сам, жив нећу дочекати финале (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: С. Бабовић

- Гледали смо рано јутрос када је ушао као четврти у финале, велики је и то био успех. Нисмо скоро ни спавали. Потајно смо се надали медаљи. Њему је сигурно најтеже било, прошао је много, толико се трудио, тренирао...!

 

Себићи се спремају за Београд, да са породицом, снајом Алином која је Миленков тренер, унукицом Александром (3) прославе освајање медаље нашег стрелца. Други син, Марко је посластичар па верују да ће направити најслађу торту на свету. Прекосутра следи и дочек на аеродрому и кажу једва чекају да загрле сина.

Отац сјајног репрезентативца од кога је Миленко и наследио љубав према стрељаштву каже да је мислио да од узбуђења жив неће дочекати финале!

- Наша очекивања су била улазак у финале, а после шта буде-буде, а исплатила су се очекивања, радило се стварно напорно, са пуно одрицања и успех је крунисан бронзаном медаљом - каже за “Новости” поносни отац Небојша Себић.

ФОТО: С. Бабовић

Себићима телефон не престаје да звони од тренутка када је завршена последња серија такмичења тростав малокалибарском пушком. Са свима стрпљиво разговарају, скромно захваљују на честиткама. Скромност и честитост, Миленко је очито понео из ове куће, а то кажу сви у Трстенику, одакле се због каријере одселио са само 13 година.

ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ ИЗДАЊУ

ФОТО: С. Бабовић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)