ОЛИМПИЈСКА МЕДАЉА СТИГЛА У БАНОВЦЕ: Спектакуларан дочек бронзаног баскеташа у родним Бановцима (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

30. 07. 2021. у 20:10

СРПСКА репрезентација у баскету 3на3 вратила се из Токија са олимпијском бронзом, а после дочека на аеродрому Никола Тесла, једном од наших јунака Дејану Мајсторовићу приређен је и посебан дочек у његовим родним Бановцима.

ОЛИМПИЈСКА МЕДАЉА СТИГЛА У БАНОВЦЕ: Спектакуларан дочек бронзаног баскеташа у родним Бановцима (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: Новости

Деки је дочекан уз химну Србије "Боже правде" после које је интонирана и незванична кошаркашка химна "Играј и победи" (Донеси кући злато што се злати).

Суграђани су свог олимпијца дочекали у бојама Србије, овацијама и скандирањем његовог имена.

 

Мајсторовић је био разочаран после пораза у полуфиналу од Русије, али је као и остатак екипе успео да се врати у фокус и против Белгије донесе Србији историјску бронзу.

Србија је са само једним поразом на турниру завршила као трећа, док је шампион Летонија имала три, а сребрна Русија чак четири пораза.

- Отишли смо са циљем да узмемо злато. Отворили смо сјајно, подизали форму, а полуфинале изгубили на начин на који нисмо никад у животу. Нисам могао да спавам у авиону па сам размишљао о томе шта се десило. И, нисам могао да нађем објашњење. На крају смо смогли снаге да освојимо бронзану медаљу, што је свакако велики успех - рекао је Мајсторовић по повратку у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)