РУС НЕ ЗНА ГДЕ ЋЕ: Булут то може и једном руком, а српски баскеташи поручују: "Многи су мислили да ће бити тако, али не и ми!" (ВИДЕО)

Новости

27. 07. 2021. у 13:32

СРПСКИ баскеташи настављају доминацију на Олимпијским играма.

РУС НЕ ЗНА ГДЕ ЋЕ: Булут то може и једном руком, а српски баскеташи поручују: Многи су мислили да ће бити тако, али не и ми! (ВИДЕО)

Фото: Танјуг/АП, Фејсбук принтскрин/Dušan Domović Bulut

Иако су се већ раније пласирали директно у полуфинале са обезбеђеним првим местом после регуларног дела, они су јутрос савладали и Русе за перфектан скор - 7:0.

Они планирају да тај перфектан скор задрже и у наредна два меча и да тако стигну до злата. То потврђују и речи Александра Раткова који поручује да не сме да буде опуштања на крилима добрих резултата.

- Многи су мислили да ћемо се опустити јер смо обезбедили пласман у полуфинале. Нема опуштања, желели смо максималан скор у групној фази. Сутра играмо полуфинални меч, било је битно да у њега уђемо са победом - истакао је Ратков после победе над Русијом.

Колико су доминантни били српски баскеташи у мечу са Русима говори резултат - 21:10, али и један детаљ са самог меча када је Душан Домовић Булут лагано избацио противника и једном руком положио лопту у кош. Погледајте и сами тај детаљ:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)