Од губитног тикета у МОЦАРТУ платио летовање

Промо

26. 07. 2021. у 14:26

У великом МОЦАРТОВОМ такмичењу „Наплати највећи промашај” исплаћено 2.200.000 динара.

Од губитног тикета у МОЦАРТУ платио летовање

Фото: Моцарт спорт

Немањи Савићу из Београда ово лето ће бити још лепше. Забава коју с времена на време упражњава типујући на исходе спортских резултата овога пута му се и те како исплатила, јер је једним тикетом, и то губитним, олакшао себи финансирање летовања.

Он је у МОЦАРТОВОЈ акцији „Наплати највећи промашај” освојио 100.000 динара на тикету са једним промашеним паром. На том, губитном тикету типовао је, између осталог, и на мечеве Европског првенста у фудбалу, промашио један пар, а на крају је захваљујући акцији „Наплати највећи промашај“ постао богатији за много већу суму, дакле 100.000 динара. Подсетимо, током ЕУРО 2020 МОЦАРТ је сваког дана када су игране утакмице првенства, награђивао са 100.000 динара играча који је тог дана имао губитни тикет с једним промашеним паром и највећом погођеном квотом.

Фото: Моцарт спорт

„Веома ми се допала акција Наплати највећи промашај, јер је дала посебну драж такмичењу и игрању тикета током ЕУРО 2020. Мени је ова награда прилично изненадила јер представља освежење за мој буџет пред одлазак на летовање“, рекао је Немања Савић.

Широм Србије МОЦАРТ је исплаћивао губитне тикете са по 100.000 динара. Неки играчи су знали о чему се ради и били су веома срећни јер су наплатили у губитничке тикете, а то се види и на примеру Небојше Мишића.

Фото: Моцарт спорт

„Супер је осећај освојити награду на тикету који је губитан, кад промашиш па освојиш, кроз смех је прокоментарисао Небојша. Желим посебно да захвалим МОЗЗАРТУ који ми се на посебан начин одужио као верном играчу, јер ми је ова награда дошла као један од најбољих рођенданских поклона, а разлог више за радост поводом освојене суме је и то што ћу овај новац уложити у реновирање стана које је у току“, поручује Небојша.

Свечано уручење награда за 22 играча који су од 11. јуна до 11. јула замало погодили сјајне тикете одржано је прошлог петка на МОЗЗАРТОВОМ уплатно-исплатном месту у Улици 

др Ивана Рибара бр. 61б на Новом Београду.

Фото: Моцарт спорт

Подсетимо, МОЦАРТ је током недавно завршеног Европског првенства у фудбалу приредио и акцију „Навијај за голове“, где је за сваки постигнут гол донирао 10.000 динара у хуманитарне сврхе, па је тако укупно прикупљено чак 1.420.000 динара

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)