ЂОКОВИЋ ОКУПИО СРБЕ У ОЛИМПИЈСКОМ СЕЛУ: Новак одржао предавање о менталној снази (ВИДЕО)

Новости онлине

22. 07. 2021. у 08:45

Новак Ђоковић је дефинитивно један од најбољих спортиста света икада, а разлог томе није само тениска вештина већ и ментална снага која га издваја од осталих тенисера, али и спортиста.

ЂОКОВИЋ ОКУПИО СРБЕ У ОЛИМПИЈСКОМ СЕЛУ: Новак одржао предавање о менталној снази (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Новак је познат по раду на себи и својим унутрашњим снагама и зато је у Олимпијском селу у Токију искористио прилику да прича са српским спортистима и да им пренесе нешто од свог искуства. Чини се по окупљеним Олимпијцима да су у питању индивидуални спортови.

- Ја на ментални рад гледам као на физички, треба да будеш што више свестан себе и свега што радиш и причаш. Ми као индивидуални спортисти нама је то још битније, ако имаш лош дан нема ко да те замени, здраво готоворт, завршио си причу - рекао је Ђоковић спортистима који су га слушали помно.

Подсетимо, Ђоковић на старту олимпијског турнира играће против Уга Делијена из Боливије, одлучено је данас жребом у Токију.

Делијен је тренутно 139. тенисер света.

Ђоковић и 28-годишњи Боливијац нису се раније састајали, а победник њоховог меча иде на бољег из дуела Немца Јана Ленарда Штруфа и Бразилца Тијага Монтеира.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)