ГДЕ ЋЕ МАРКО ГРУЈИЋ? Холанђани ушли у трку за српксим фудбалером

Novosti online

19. 07. 2021. у 17:41

МАРКО ГРУЈИЋ сигурно напушта иверпул овог лета, остаје сам опитање где ће српски репрезентативац наставити каријеру.

ГДЕ ЋЕ МАРКО ГРУЈИЋ? Холанђани ушли у трку за српксим фудбалером

Фото Танјуг-АП

Иако постоји жеља Ливерпула да прода српског фудбалера за сада ниједна понуда није стигла на адресу славног клуба која би задовољила апетите.

Процена је да Ливерпул неће пустити Грујића за мање од 18.000.000 евра. Најближи тој суми је био Сасуоло који је нудио 13.000.000 евра пошто види високог везисту као замену за Мануела Локателија који ће се највероватније преселити у Јувентус.

Од Грујића још увек није одустао ни Порто. Одлично је Србин прошле године играо за португалског великана, поготово у другом делу сезоне, али некадашњи шампион Европе нуди само нову позајмицу што Ливерпулу не одговара.

Јирген Клоп би најрадије овог лета продао све вишкове (Шаћири, Ориги, Грујић, Дејвис…) како би скупио довољно новца за новог везисту и крило.

Када је већ тако, јавила се челницима Ливерпула врло занимљива идеја по којој би Грујић каријеру могао да настави у Холандији.

Наиме, гигант са “Енфилда” би понудио Грујића у директној размени за најбољег фудбалера ПСВ-а Донијела Малена!

Ради се о Холанђанину који је на мети Борусије Дортмунд и коју само 3.000.000 евра дели од потписа брзоногог крила.

“Милионери” тренутно нуде 27.000.000 евра, али ПСВ тражи округло 30.000.000 евра. За сада су две стране у пат позицији и ниједна нема намеру да одступи ни за јоту.

Тај вакум би желео да искористи Ливерпул и доведе Малена на Острво. Јасно је, морали би “црвени” и да доплате одређени новац да би стигли до потписа 22-годишњег играча.

Мада, велико је питање да ли би Грујић пристао на селидбу у лигу која баш и не спада у елитну.

(меридианбетспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)