СЕЋАТЕ СЕ УГА ВИЈЕИРЕ? Ево шта му се десило у каријери - прешао у нови клуб

Новости

08. 07. 2021. у 11:48

НЕКАДАШЊИ нападач Црвене звезде и миљеник навијача, после краће епизоде у Јапану, друге у својој каријери, враћа се у Европу.

СЕЋАТЕ СЕ УГА ВИЈЕИРЕ? Ево шта му се десило у каријери - прешао у нови клуб

фото: Новости архива

И то стиже у наш комшилук, у Румунију.

Памте присталице црвено-белих голове које је постизао Уго Вијеира. У сезони 2015/16. постигао их је 27 на 43 утакмице колико је одиграо за најтрофејнији српски клуб. Његовом голгетерском умећу сада ће се дивити присталице Универзитатете из Крајове, за коју је Вијеира потписао уговор, и где је већ званично и представљен.

После одласка са београдске Маракане, Вијеира је прешао у јапански клуб Јокохама Маринос, за који је на 59 утакмица постигао 23 гола, да би се 2019. године преселио у Турску и постао члан Сивасспора, за који, међутим, није одиграо ниједну утакмицу, па се прошле године вратио у домовину, у Португалију и на 11 мечева за Жил Висенте постигао само један гол.

Уследило је, такође прошле године, ново поглавље у Јапану, овог пута у Хокаиду, за који је одиграо само три меча, без голгетерског учинка. Ипак, оно што је приказивао док је носио дресове Црвене звезде и Јокохама Мариноса, било је довољно да га ангажује клуб из Крајове.

(Максбет спорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)