ЛАЛАТОВИЋ ОТВОРИО КАРТЕ: Имам милионску понуду из Саудијске Арабије, још није постигнут договор

Новости онлине

24. 06. 2021. у 14:02

ТРЕНЕР фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је данас да је добио понуду за милионски уговор од клуба из Саудијске Арабије, али да још није постигнут договор.

ЛАЛАТОВИЋ ОТВОРИО КАРТЕ: Имам милионску понуду из Саудијске Арабије, још није постигнут договор

ФОТО: ФК Војводина

"Имам ту понуду из Саудијске Арабије и то није тајна. Али још нисам ништа договорио, ако се договорим то ће бити милионски уговор, који ја и мој стручни штаб просто нећемо моћи да одбијемо. Желим да поручим навијачима Радничког да не треба да брину. Ако се и деси да одем, овде је већ формиран састав који ће бити у врху српског фудбала", рекао је Лалатовић, саопштио је Раднички.

Он је навео да су доведени озбиљни играчи, којима су гарантовани одлични услови.

"То им гарантујем ја, то им гарантује и Ивица Тончев, који је најмоћнији и најспособнији човек у српском фудбалу, уз Галета Обрадовића. У Радничком су плате у дан и све што сам ја договорио са играчима, Ивица Тончев ће поштовати. Раднички више нема дугове, Тончев је направио гиганта и један је од најстабилнијих клубова у земљи, који у сваком тренутку може да покаже своје папире", навео је Лалатовић.

"Сетите се како је било пре његовог доласка у Ниш, а да има било каквих дугова,

верујте ми да би му одмах скинули главу. Направили смо изузетан тим који ће бити у стању да испуни зацртане циљеве, био ја ту или не. Ја много волим Раднички, у овом прелазном року сам до све од себе да направимо сјајан тим и мислим да сам у томе успео", навео је Лалатовић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)