ЦРНО-БЕЛИ СЕ ОКУПИЛИ: Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

Новости онлине

14. 06. 2021. у 13:59

ФУДБАЛЕРИ Партизана почели су данас припреме за нову сезону у некомплетном саставу, пошто су продужени одмор добили играчи који су имали обавезе у својим репрезентацијама.

ЦРНО-БЕЛИ СЕ ОКУПИЛИ: Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

FOTO: M. Vukadinović

После три недеље паузе црно-бели су тренирали у Спортском центру Телеоптик, а у току дана обављаће се лекарски прегледи и тестирања у Институту за медицинску физиологију.

"Имали смо тренинг, данас и сутра су прегледи, полако их уводимо у рад, прва три дана имаћемо по један тренинг док се не скупимо, онда појачавамо мало ритам. Репрезентативци и странци прикључиће се 20. јуна, касније 24. јула и Натхо, а Холендер до 12. јула, после Европског првенства", рекао је тренер Партизана Александар Станојевић.

Уз екипу нису играчи који су имали обавезе или су и даље са својим репрезентацијама, попут Бибраса Натха, Игора Вујачића, Николе Штулића, Лазара Павловића, Немање Јовића, Александра Шћекића, Синише Саничанина и Филипа Холендера, који са Мађарском игра на Европском првенству.

Станојевић је рекао да су данас са екипом и сви играчи који су на позајмицама, да ће се са њима разговарати о даљем статусу и да ће ускоро све бити познато.

До 24. јуна очекује се повратак готово свих играча и полазак у Птуј, где ће се црно-бели припремати до 9. јула.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)