ТРАНСПАРЕНТ ДОБРОДОШЛИЦЕ ФУДБАЛСКИМ ЧАРОБЊАЦИМА: Војводина на леп начин дочекала олимпијску репрезентацију Бразила

С.Б.

02. 06. 2021. у 18:41

У ВОЈВОДИНИ су јединственом транспарентом добродошлице, постављеним на западној трибини стадиона „Карађорђе“, дочекали фудбалере олимпијске репрезентације Бразила, који у Новом Саду одрађују један део припрема за Токио.

ТРАНСПАРЕНТ ДОБРОДОШЛИЦЕ ФУДБАЛСКИМ ЧАРОБЊАЦИМА: Војводина на леп начин дочекала олимпијску репрезентацију Бразила

ФОТО: М. Суботин

Натписом : „Bem vindos amigos - добродошли пријатељи“, уз истакнуте грбове нашег најстаријег суперлигаша и фудбалског савеза Бразила, јасно је поручено „чаробњацима са бубамаром“ да се у Новом Саду и Србији, осећају као код куће.

- Сматрамо да је наш гест уобичајен за дочек спортских пријатеља- каже Милош Суботин, директор маркетинга фудбалера Војводине.

- Смештени су у једном од елитних новосадских хотела, уступљен им је „Карађорђе“ за свакодневне тренинге а одиграће две пријатељске утакмице, са Зеленортским острвима у суботу, 4. јуна и са младом репрезентацијом Србије у уторак, 8. јуна у Старој Пазови. Због епидемиолошке ситуације, није дозвољен контакт нити присуство тренинзима који су по жељи Бразилаца затвореног типа.

У олимпијском тиму земље фудбала, самбе и кафе су и Луис Фелипе, саиграч Сергеја Милинковић- Савића у Лацију, Родриго из Реала, Бруно из Порта, Габријел из Арсенала, Антоније из Ајакса, Малколм из Зенита, Реније из Борусије Дортмунд...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)