ТЕРЗИЋ ГОВОРИО О НЕСПОРТСКОМ ПОТЕЗУ ГОБЕЉИЋА: Позвао сам га одмах и рекао да ће бити кажњен, исто важи и за Кангу!

Novosti online

28. 05. 2021. у 15:15

ЦРВЕНА звезда је освојила Куп Србије, а неспортско понашање појединих фудбалера бацило је сенку на тај успех црвено-белих. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић најавио је казне за Марка Гобељића и Гелора Кангу након простачких испада након финала Купа.

ТЕРЗИЋ ГОВОРИО О НЕСПОРТСКОМ ПОТЕЗУ ГОБЕЉИЋА: Позвао сам га одмах и рекао да ће бити кажњен, исто важи и за Кангу!

FOTO: AP/Tanjug

Чекала се "дупла круна" 14 година, а то је све пало у други план. 

- Ми смо осудили то што је Гобељић урадио. Сви играчи Звезде морају да буду свесни имена клуба и да буду пример неким генерацијама. Лични пример у сваком тренутку, мора да се пошаље порука да смо ми Звезда - рекао је Терзић, па потом наставио:

- Звао сам га одмах после и рекао сам му да ће бити кажњен. Биће и Канга кажњен, клуб мора да пошаље поруку. Можемо ми да разумемо да је то страст, енергија, да су то емоције, али у сваком тренутку морају да се понашају са складом имена Црвене звезде - закључио је Терзић у разговору с медијима.

Гобељић је прво након пенал серије скинуо шорц испред голмана Партизана Владимира Стојковића, потом је "ухваћен" како показује средњи прст играчима црно-белих да би вече завршио снимком увредљивих порука из свлачионице. 

Гелор Канга је такође имао простачки испад када је након освајања купа показивао међуножје фудбалерима Партизана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)