БАБОВИЋ ПРОЗВАО ИГРАЧЕ ПАРТИЗАНА: Капитена понижавају, а ви ћутите

Новости онлине

26. 05. 2021. у 14:49

НЕКАДШЊИ првотимац Партизана, Стефан Бабовић, изнео је своје виђење скандалозног понашања Марка Гобељића и огорченост што нико од саиграча Владимира Стојковића није стао уз капитена.

БАБОВИЋ ПРОЗВАО ИГРАЧЕ ПАРТИЗАНА: Капитена понижавају, а ви ћутите

Фото: М.Вукадиновић

- Стојке је бранио преко 80 пута за репрезентацију, био два пута на Светским првенствима и Олимпијском играма, бранио велике утакмице... Заиста је обележио неку еру што се тиче спортске каријере и сигурно је наш највећи голман уз Ивицу Краља у последњих 25-30 година - почео је Бабовић:

- Могу да разумем и свађе и тензије на утакмицама, и свађе са публиком и провокације, али међу нама играчима је увек постојао неки респект и поштовање, па чак и на утакмицама највећих ривала. Нисмо научили да поштујемо велике играче (голмане) и код нас се све то брзо заборавља. Искрено, срећа да у време Бате Мирковића, Нађа, Савељића, па после и у време моје генерације се није десило овакво непоштовање после утакмице. Сигурно не би отишли у свлачионицу, већ би вероватно било нереда од терена до свлачионица горе.Е то замерам овом Партизану и овој генерацији!

- Вашем капитену неко показује најнижи ниво поштовања и директно га понижава, и ви ћутите. као да нећете да се свађате. Док се та ватра не врати, нећете ни титуле освајати. Велика подршка за Владимира Стојковића - написао је Бабовић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)