УПОЗНАЛИ СЕ У ДОМУ ЗА НЕЗБРИНУТУ ДЕЦУ: Одрасли су заједно а 2013. се све променило

Новости онлине

22. 09. 2020. у 21:39

УПОЗНАЛИ СЕ У ДОМУ ЗА НЕЗБРИНУТУ ДЕЦУ: Одрасли су заједно а 2013. се све променило

Фото: ФБ

НЕДАВНО је у Хрватској почело емитовање нове сезоне ријалити шоуа "Суперпар", у оквиру кога се осам апрова такмичи за новчану награду и ласкаву титулу Суперпара.

Посебну пажњу у самом старту привукао је млади пар - Далиборка (24) и Матеј (24) Боројевић, чија је животна прича публику растужила, али и разнежила.

Љубавна прича пара Боројевић отпочела је још у дому за незбринуту децу у Осијеку, у ком су обоје одрасли. Упознали су се када су имали само 11 година, а након тога су се дуго дописивали и дружили. На прослави 18. Матејиног рођендана пао је и први пољубац, а већ после три месеца везе пар је решио да оснује породицу, пише "24сата.хр".

Иако их живот није мазио, Далиборка и Матеј данас су поносни родитељи двоје деце, а учешће у шоу "Суперпар" најлуђе је што су учинили током шест година брака.

"Прошле смо године пратили шоу и рекли да бисмо могли наредне године да се пријавимо.Нисам то доживљавала озбиљно, али зато је ту идеју озбиљно схватио Матеј, који нас је и пријавио. То је најлуђе што смо учинили", прича симпатичан млади пар.

ЗАЈЕДНО ОД 18. ГОДИНЕ

Открили су и како је почела њихова прича, као и да ли је била реч о љубави на први поглед.

"Били смо јако заљубљени и мислили да све можемо заједно, а тако је на крају и било. Но на почетку нам није било лако, посебно кад само одлучили да проширимо породицу. На срећу, имали смо дивне људе из дома и пријатеље који су нам помагали и били подршка, а такви су и данас", кажу они и откривају тајну успешног брака.

"Као у свакој вези, тако и у браку, успевамо зато што опраштамо једно другоме и много разговарамо. Много тога смо већ заједно прошли иако смо млади. Прошли смо кроз липе и ружне ствари и то је оно што је наш брак ојачало", истичу.

Матеј и Далиборка открили су на шта би потрошили новац кад би из шоу изашли као победници друге сезоне.

"Хтели бисмо купити неко земљиште, где бисмо после саградили себи кућицу и у њој срећно живели. Желимо својој деци да дамо све што ми нисмо имали, а најважнија је љубав, коју ћемо им увек давати", причају млади родитељи.

Најсрећнији догађаји у животу били су им рођење синова Леона и Филипа, а као највеће достигнуће у својој вези наводе то што су, уз све проблеме које су досад имали, заједничким трудом пронашли решење и остали заједно.

Далиборка, иначе хотелско-туристички комерцијалиста, тренутно ради као конобарица, а код супруга највише воли то што је увек оптимистичан, а Матеј каже да Далиборка нема мане.

"Радим као конобарица у познатом пулском кафићу, а Матеј вози такси. У слободно време волимо да се дружимо с пријатељима и децом и да проводимо време у природи", кажу.

(жена.блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)