МАРИНА ТУЦАКОВИЋ О БОРБИ СА КАРЦИНОМОМ: "Не могу више да станем на ноге, због болести сам у колицима!"

Новости онлајн

20. 05. 2021. у 11:48

МАРИНА Туцаковић, текстописац, која се већ година бори са карциномом дојке, каже да последње терапије нису дале резултата, те да због болести више не може ни да хода.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ О БОРБИ СА КАРЦИНОМОМ: Не могу више да станем на ноге, због болести сам у колицима!

Фото: Принтсцреен

 Марина истиче да јој је борба са раком напорна, али ипак нема намеру да се преда.

- Почела сам да идем на хемотерапију. Она ме чини слабом, па не могу много да ходам. Одлазим само до банке и Онколошке болнице, и то у колицима. Нигде више не излазим јер ми је све баш напорно. Осећам се као да сам у затвору - жали се Марина Туцаковић.

Откако је сазнала да има рак, пробала је различите лекове, тражила је спас свуда.

- До сада сам све и свашта узимала. Верујем да сваки организам другачије реагује на лекове и то је нормално. Претходне терапије нису уродиле плодом, зато сам почела нови циклус хемотерапија. Искрено, ја сам се добро осећала пре него што сам кренула на то, али ми резултати нису били добри. Пре неколико дана су ми урадили скенер и мало је бољи од претходног. Морам да наставим даље да се борим. Не знам још колико дуго ће трајати ова битка и то ме мучи. Али ја свакако не одустајем и борим се јер сам јака жена.

Фото: Инстаграм

Марина каже да ни у најтежим данима не одустаје од писања стихова.

- Потпуно сам измрцварена, али пишем. Не одустајем од посла. Радим песме, али слабо има мелодија.

Због пандемије коронавируса Марина се не виђа са својим бројним пријатељима са естраде, већ се чују телефоном.

- Трудим се да се ни са ким не дружим због короне. Разговарамо само преко телефона. Смучила ми се корона, а и моја болест... Вакцину не смем да примим док сам под терапијама и зато се нервирам. Мој Фута је имао корону али, хвала Богу, ја нисам. Нас двоје смо у истом стану и право је чудо и срећа што се нисам заразила.

Марина Туцаковић признаје да, без обзира на то што је јака, умеју да је сломе депресивне мисли.

- Ма живот је борба и борим се сама са собом. Ово време је депресивно, људи су депресивни, све је стало, али надам се да ће преко лета да се врати све у нормалу, па и ја. Само да прође ова мука звана корона - закључује Марина.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)