ПРВИ СУСРЕТ ПОСЛЕ СМРТИ МИШЕ: Бора Ђорђевић тајно се састао са остатком "Рибље чорбе"

М. Ћ.

18. 05. 2021. у 23:26

ЛЕГЕНДАРНИ рокер Бора Ђорђевић (68), који већ дуже време живи у Љубљани са трећом супругом Дубравком, после скоро годину и по дошао је у недељу, на само два дана, и то тајно, у Београд.

ПРВИ СУСРЕТ ПОСЛЕ СМРТИ МИШЕ: Бора Ђорђевић тајно се састао са остатком Рибље чорбе

Фото: Фејсбук/Зулфи Назифовски

Вођа "Рибље чорбе" први пут се видео са остатком бенда после смрти басисте и једног од оснивача групе Мише Алексића, који је преминуо 29. новембра 2020. од последице ковида 19. Сусрет препун емоцијама десио се у студију клавијатуристе бенда Николе Зорића. Уз гитаристу Видоју Божиновића Џинџера и бубњара Мирослава Вицка Милатовића, присутан је био и Зулфи Назифовски, македонски новинар који такође живи у Љубљани, и близак је пријатељ бенда.

Конкретан повод за Борин долазак обрадоваће фанове. Ђорђевић је снимао вокале за неколико песама које ће се наћи на новом албуму "Рибље чорбе". Присутни на снимању кажу да је био расположен, и да су нове песме сјајне. Публика ће вероватно неке од њих моћи да чује на наступима који су планирани у наредном периоду, али детаљи још нису познати.

- Одушевио сам се како изгледа и како пева Бора - радосно ће, за "Новости", менаџер бенда Бане Обрадовић. - Драго ми је да сам га видео после годину и нешто дана, поготово што сам и ја имао тежак облик короне.

Међу планираним концертима је и један велики, у знак сећања на Мишу Алексића.

- Ни ту се још не знају детаљи. Само је идеја стављена на сто, сви су се сложили, и сад треба да се разради.

Још увек се не зна ко ће бити нови бас гитариста прослављене групе. Последњи концерт, са Мишом у постави, одржан је непосредно пред пандемију короне, 29. фебруара 2020. у Крању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)