УВЕК СУ НОСИЛЕ ЊЕГОВУ ФОТОГРАФИЈУ: Ово су унуке Ђорђа Марановића, једна је била Мис Грчке (ФОТО)

Novosti online

15. 05. 2021. у 18:35

ЛЕГЕНДАРНИ певач Ђорђе Марјановић преминуо је данас, 15. маја од последица вируса корона. Чувени музичар био је прикључен на респиратор и лекари су се борили за његов живот претходних дана.

УВЕК СУ НОСИЛЕ ЊЕГОВУ ФОТОГРАФИЈУ: Ово су унуке Ђорђа Марановића, једна је била Мис Грчке (ФОТО)

Фото: Н. Живановић

Ђорђе Марјановић био је једна од највећих певачких звезда икада на простору бивше Југославије, а две особе које ће заувек да га носе у својим срцима јесу његове прелепе унуке. Ђорђе је увек истицао да су његови унуци његова мерна јединица среће.

Оне се зову Ана и Теа Прелевић. Њихов отац је некадашњи кошаркаш Бранислав Бане Прелевић, а њих две су, пре свега, успешне, образоване и лепе жене.

Ана Прелевић је 2010. година била Мис Грчке. Данас ради као ТВ водитељка и модел, а у Лондону је завршила студије маркетинга и комуникације.

Била је у вези са кошаркашем Јоанисом Папапетруом.

Знају ли ваши унуци колико је славан њихов деда?

– Постоји интересантна прича о томе. Кад су Ана и Теа биле на припремама у Санкт Петербургу са грчком репрезентацијом, изненада им се променио третман. Разлог је била фотографија коју су увек носиле са собом, а на којој су били њихови “бабушка и дедушка”. Тренер ју је видео у свлачионици и питао да ли је то заиста Ђорђе Марјановић и зашто оне носе његову слику.

На одговор да је то њихов дека, добиле су специјалне привилегије, рад са најбољим тренерима и кореографима, познанства са звездама леда Плушченком, Маријом Петровом, Александром Тихоновим.

Што се тиче, Тее Прелевић, живела је 11 година у Лондону, Студирала је финансијску економију, а каријеру је почела у чувеној модној фирми “Барбери”. Како се наводи, она је данас успешна жена и власница две фирме.

Ана и Теа су веома блиске, а основале су модни бренд ТхеПрелевиц.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Prelevic (@teaprelevic)

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)