ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ "ПЛЕЈБОЈА": Ђанлука Ваки примио цепиво у Београду, па направио шоу! (ФОТО)

Novosti online

12. 05. 2021. у 19:14

ПОПУЛАРНИ италијански милионер и миљеник жена, Ђанлука Ваки (52), вакцинисао се данас у Србији, на Београдском сајму, а поводом тога се подигла прашина у Италији јер њихови медији брује о томе.

ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ ПЛЕЈБОЈА:  Ђанлука Ваки примио цепиво у Београду, па направио шоу! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Наиме, они преносе да је туризам са вакцинама постао стварност, али и да је међу земљама које су до пре неколико дана отвориле своја  врата за странце који траже вакцине била и Србија.

Они такође преносе и како је од 11. јануара био довољан једноставан клик на Порталу еУправе, попуњавање формулара и авион за Београд. Исти авион, очигледно приватни, који је Ђанлука Ваки данас узео да се вакцинише.

Можда последња на листи која је и даље дозвољена, или привилегована због радних односа које одржава са Србијом је Италија. Чињеница је да је и предузетник међу ретким срец́ним Италијанима који су имали прилику да приме вакцину у иностранству.

Он очигледно нема шта да крије пошто је овај податак Ђанлука на Инстаграму објавио без превише оклевања.

Током повратног лета за Болоњу, авионом, милионер се захвалио Србији на прилици, изразивши велику радост и поштовање према центру који их је дочекао.

Фото: Инстаграм

 

Била је то прва доза за њега и за његову партнерку Шерон Фонсека, која ће морати да се врати за неколико недеља за другу и последњу. 

Италијански медији такође истичу да је Србија у свету позната као лидер по спремности у борби против корона вируса, а странци неретко долазе у Србију због вакцинације која код њих углавном није могућа. 

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

 

На радост многих дама широм света, италијански милионер се вакцинисао без мајице, а био је видно расположен и насмејан. Ђанлуки је београдски бизнисмен Андреја Кесић помогао да дође у Београд на вакцинацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)