УРАГАНКЕ ОДУВАЛЕ КОНКУРЕНЦИЈУ: На првој проби у Ротердаму Српкиње одушевиле критичаре, али једну ствар им замерају! (ВИДЕО)

Новости онлајн

10. 05. 2021. у 20:37

НА сајту "wiwibloggs", најпопуларнијем критичком сајту када је у питању Евросонг, наше представнице добро су оцењене.

УРАГАНКЕ ОДУВАЛЕ КОНКУРЕНЦИЈУ: На првој проби у Ротердаму Српкиње одушевиле критичаре, али једну ствар им замерају! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Српске представнице на овогодишњем Евросонгу, група "Hurricane" имале су прву пробу у ротердамској арени "Ahoy" данас поподне.

Популарне ураганке добро су одрадиле пробу и одушевиле присутне. Оне су на себи имале различите, али сличне костиме у црној боји са шљокицама - док су се Ксенија Кнежевић и Сања Вучић одлучиле за краће варијанте, Ивана Николић је носила комбинезон. Све три су обуле високе потпетице, али то их није спречило да играју за време пробе и изводе добро увежбану кореографију.

На сајту "wiwibloggs", најпопуларнијем критичком сајту када је у питању Евросонг, наше представнице добро су оцењене.

- Пратећи вокали су прегласни толико да би просечни гледалац могао да их оптужи за "lip syncing" (синхронизација усана - технички израз за усклађивање покрета усана особе која говори или пева са певаним или говорним вокалом.) Можда је то комплимент, али није најбољи изглед за оне који песму оцењују на основу квалитета продукције и јасноће гласа - написали су на том сајту.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)