ХОЋЕ ЛИ ПОСТАТИ ЦЕЦИН ЗЕТ? Ево ко је тајанствени милионер Ђорђе Куљић, са којим је Анастасија започела заједнички живот (ФОТО)

Novosti online

09. 05. 2021. у 19:37

ОТКАД је Анастасија Ражнатовић открила да започиње заједнички живот са дугогодишњим дечком Ђорђем Куљићем, сви се питају ко је момак који је освојио срце популарној ћерци Светлане Цеце Ражнатовић и њен потенцијални зет.

ХОЋЕ ЛИ ПОСТАТИ ЦЕЦИН ЗЕТ? Ево ко је тајанствени милионер Ђорђе Куљић, са којим је Анастасија започела заједнички живот (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Ђорђе Кулић потиче из угледне новосадске породице, чији је отац бизнисмен, а сину је поверио фирму за транспорт камиона у Америци.

За Америку Анастасијиног дечка везују лепе успомену јер се школовао у Њујорку, а занимљива је чињеница да је тамо становао са ћерком Драгана Стојковића Пиксија, Ањом Валенте.

Куљић је склон луксузном начину живота, као и путовањима на престижним светским дестинацијама, што му је заједничко са Цецином ћерком. Љубав Анастасије и Ђорђа букнула је на први поглед, иако се он жестоко потрудио док није освојио њене срце.

Да подсетимо, Анастасија је недавно проговорила о заједничком животу са Киљићем, али  и истакла да је прерано да размишља о браку и деци.

– Апсолутно не. Сви очекују да јесте, пре него што се родио Жељко, мислила сам да ми се покреће тај мајчински инстинкт, али оног момента кад нисам могла да спавам 16 сати због њега и када сам ходала по кући као леш, схватила сам да још увек нисам за то, желим још мало уживам у својој младости, да путујем… Кад дође дете, човек мора бити посвећен њему 100 посто, али волела бих у неком тренутку да се потпуно посветим деци.

Фото: Принтксрин Инстаграм

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)