КО ЈЕ НЕУХВАТЉИВИ ТРАГАЧ? Најмлађи светски шампион у квизу Жарко Стевановић открива све о себи у емисји "ТВ лица као сав нормалан свет"

М. Ј. М.

08. 05. 2021. у 07:15

ЖАРКО Стевановић, омиљено ТВ лице љубитеља квизова, започео је каријеру на тестирању за квиз.

КО ЈЕ НЕУХВАТЉИВИ ТРАГАЧ? Најмлађи светски шампион у квизу Жарко Стевановић открива све о себи у емисји ТВ лица као сав нормалан свет

Фото З. Шкрбић

Ово је прилика да се, у новом издању емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" (РТС 1, 14.15), ауторке Тање Петернек Алексић, Жарко присети треме, али и да са новим потенцијалним такмичарима решаве задатке и одговара на питања психолога који су саставни део ове провере.

Фото З. Шкрбић

После успешно испуњеног задатка, испред споменика Мићи Орловићу, једном од легенди квизова, Жарко ће нам открити шта мисли о улози трагача у квизу "Потера", најтежим и најлакшим питањима, као и о томе колико је изгубио зато што није знао главни састојак сахер торте.

Сазнаћемо и када се нервирао када нешто није знао, а чућемо и какво витештво и фер-плеј владају међу учесницима квизова. У башти куће у којој данас живи његова мајка, окупили су се Жаркови старији брат и сестра који су посведочили да је Жарко од малих ногу волео енциклопедије, да се описменио када је има само две године, а да је са три читао деди новине и титлове у серији "Касандра", коју су пратиле мајка и сестра.

Чућемо и анегдоту о квизу у ком Жарко није знао име вође групе "Легенде", због чега је изгубио велики износ новца. Жарко је отворио душу Тањи причом о оцу кога није упознао, као и да све дугује породици, која је његово упориште и уточиште без које данас не би био најмлађи светски првак у квизу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)