"ФАМИЛИЈО, ШТА СЕ РАДИ?" Ражнатовићи породично у Тителу, Цеца показала имање Вељка и Богдане (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

03. 05. 2021. у 18:34

ПЕВАЧИЦА Цеца Ражнатовић, други дан Ускрса, проводи у Тителу, на имању које је њен син Вељко добио у мираз од Богданине породице.

ФАМИЛИЈО, ШТА СЕ РАДИ? Ражнатовићи породично у Тителу, Цеца показала имање Вељка и Богдане (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Инстаграм

Цеца је показала делић атмосфере и како породично уживају у лепом сунчаном дану.

Цеца је, наиме, направила кратак снимак у коме је показала да са својим најмилијима ужива у дворишту у коме се простире огроман базен.

Она је била у једноставној белој мајици, са наочарима и музика се чула у позадини. Како изгледа имање Богдане и Вељка можете видети на снимку.

Иако људи мисле да они живе у раскоши, њихова кућа још није ни омалтерисана. Млади пар још увек уређује имање, и као сви млади у Србији, решавају један по један проблем.  

Фото: Принтскрин Инстаграм

 

Иначе, како су писали домаћи медији, Цеца је Вељку и Богдани као поклон направила базен у кући у Тителу коју је он добио у мираз.

- Цеца им је као поклон направила базен у дворишту и то их је мотивисало да среде кућу. То је огромно имање и желе од њега да направе прави рај - рекао је раније извор за Информер.

И на Инстаграму Вељка Ражнатовића освануо је снимак са породичног дружења у Тителу. Вељко је своје најближе снимао, па им се у једном тренутку обратио: 

- Где сте фамилијо? - повикао је Ражнатовић, a снимак погледајте кликом овде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)