БОСИЉЧИЋ ДОБИО ТУЖНУ ВЕСТ ДОК ЈЕ БИО НА ХИЛАНДАРУ: Опростио се од свог великог пријатеља, објавио потресну поруку (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

30. 04. 2021. у 21:44

ГЛУМАЦ Иван Босиљчић борави у Грчкој, у манастиру Хиландар, одакле је објавио фотографију и опростио се од Александра Бањца, свог пријатеља и прослављеног композитора који је преминуо 28. априла.

БОСИЉЧИЋ ДОБИО ТУЖНУ ВЕСТ ДОК ЈЕ БИО НА ХИЛАНДАРУ: Опростио се од свог великог пријатеља, објавио потресну поруку (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

На инстаграму нашег глумца можете видети фотографије из собе манастирског конака, као и двориште и имање велике православне светиње.

Због боравка на Светој Гори Босиљчић је тек касније сазнао за смрт пријатеља, од ког се опростио потресном поруком:

- Драги наш Баки, глас да си изненада отишао, нашао ме је у Хиландару. На Светој Гори нема телефона, мрежа ни новина, а ипак се чуло. Јер кад неко као ти оде, то одзвони далеко, одјекне у нама. Бруји твоје име у нашим молитвама. Не бој се добри наш. Твоја душа сад иде ка Господу. Александар Бањац ( 1976 - 2021) - написао је Босиљчић.

Подсетимо, чувени композитор, клавијатуриста, Александар Бањац (45) изненада је преминуо 28. априла у 45 години.

Био је члан "Војвођанског омладинског оркестра" као и "Биг Банд-а РТВ Нови Сад". Сарађивао је са Мајкл Керстингом из немачке као и са мађарским блуз гитаристом Ласло Атилом.

Музичка издања на којима је имао запажено учешће било као инструменталиста или композитор/аранжер су: Партенон / Ревир – независно издање (1994), Касандрин Глас – Метрополис (1996), ИИ / Ревир – ПГП (1997), Балканополис – независно издање (1999), Акос – Геманy (2000), Александар Дујин / Смоотх – Радио 021 (2000).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)