ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ДАРКА ЛАЗИЋА НАКОН ВЕСТИ О ПУЦЊАВИ: Марина више није могла да издржи, открила шта се стварно десило

Новости онлине

30. 04. 2021. у 17:49

НАКОН што је одјекнула вест да је Марина Гагић наводно напустила Дарка Лазића, она се сада огласила и истакла да је Дарко диван отац и да је нормално да имају несугласица.

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ДАРКА ЛАЗИЋА НАКОН ВЕСТИ О ПУЦЊАВИ: Марина више није могла да издржи, открила шта се стварно десило

Фото: Инстаграм

- Први и последњи пут се обраћам јавности искључиво због тога што сам принуђена да заштитим своју породицу. Мој невенчани супруг Дарко и ја смо у савршеном породичном односу. Имамо дивно дете које одгајамо и водимо рачуна о томе да има лепо и срећно детињство. Због нашег мира морам да реагујем на којекаква нагађања, спекулације, говоркања која круже по кулоарима, па медији на основу тога рекла-казала кроје себи приче - рекла је Марина и додала:

- Можда ће неко да се разочара, али у мојој и Дарковој заједници је све у најбољем реду. Функционишемо савршено и нема разлога да мене, која нисам јавна личност, било ко од папараца и медија уходи док обављам основне животне обавезе. Нисам утучена, ни тужна или нерасположена. Ми живимо мирно и лепо као и свака друга породица, а несугласице решавамо као и сви остали људи. Дарко је савршен супруг, отац и нас двоје се лепо слажемо, волимо и поштујемо. Нема потребе да нас било ко лови и прави приче од тога да сам се иселила из породичног дома, када је то лаж - навела је Гагићева.

- Нормално је да идем код својих родитеља, јер ми тако функционишемо од почетка наше везе. Дарко је певач и познаје доста људи из разних сфера људског друштва, али никада није био умешан у нелегалне послове, криминалне групе , а сваки прекршај који је направио је и уредно платио. Наша породица лепо функционише и желимо у миру да проведемо предстојеће празнике - завршава она.

У домаћим медијима појавили су се наводи како је певач Дарко Лазић током расправе са Марином Гагић у налету беса узео чак и пиштољ и пуцао у телевизор.

Наводно, он је током свађе са вереницом, почео је да урла и да баца ствари по кући, а потом је отишао до собе, до места где држи оружје и извадио пиштољ, те је како је анонимни извор навео и запуцао.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)