НАЈБОЉИ У "ВОРЛД МЈУЗИКУ": Признање вокалној радионици "Бистрик" на такмичењу "Константин Велики"

М. Ћ.

30. 04. 2021. у 10:23

ЕТНО-певачица Биља Крстић, која је, пре неколико година, основала вокалну радионицу "Бистрик", поделила је са пратиоцима на "Фејсбуку" лепу вест управо на ту тему.

НАЈБОЉИ У ВОРЛД МЈУЗИКУ: Признање вокалној радионици Бистрик на такмичењу Константин Велики

Фото Instagram/vokalna_radionica_bistrik

Радионица је добила признање за најбољег извођача у категорији "ворлд мјузик" на актуелном међународном музичком такмичењу "Константин Велики" у Нишу.

- Пресрећне смо јер је "Бистрик" освојио највише поена (91,8) у категорији - радосно ће Крстићева за "Новости", која ће васкршње празнике провести на Сребрном језеру.

- Ово је друга година како постоји фестивал у организацији Факултета уметности Универзитета у Нишу, и одржава се путем интернета. Сви знамо колико је било тешко ових годину дана организовати било какав час, сусрет, пробу.

Велика је била радост када смо се виделе у Радио Београду који нам је много помогао - пре свега директор технике Зорана Бојичић и екипа, на челу са сјајним тонцем Љубинком Гордићем, направивши одличан осмоминутни снимак у холу радија.

Лепа вест нас је много обрадовала, и већ правимо нове планове. Најважнији следећи догађај ће бити завршни годишњи концерт радионице у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)