"СИТУАЦИЈА ЈЕ ЈЕЗИВА": Марија Шерифовић доживела шок у Дубаију - "Да ли си убио неког, а да ја не знам?"

Новости онлајн

28. 04. 2021. у 22:41

МАРИЈА Шерифовић одлучила је да отпутује са својим пријатељем Милошем у Дубаи, међутим одмах на аеродрому су их сачекали проблеми.

СИТУАЦИЈА ЈЕ ЈЕЗИВА: Марија Шерифовић доживела шок у Дубаију - Да ли си убио неког, а да ја не знам?

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Наиме, када су Марија и њен пријатељ слетели у Дубаи, певачица је без проблема прошла пасошку и царинску контролу, док је њен пријатељ задржан због свог пасоша.

- Људи, ја сам стигла и прошла сам пасошку и царинску контролу, узела сам кофере и обавила све. Међутим, човек на пасошкој контроли је послао Милоша у собу са имиграцију. Милоша нема 40 минута, још му нису дали пасош. Сад не знам где је човек, као ни да ли ће доћи и када ће се јавити - почела је Марија.

- Рекао ми је да сви који су били испред њега да су прошли. Милоше, да ли си убио некога, а да не знам? Ваљда ће да га пусте - додала је она.

Време је пролазило, а Милош се није појавио, па је Шерифовићева решила да провери шта се дешава са њим.

- Милоша нема. Прошло је још 35 минута, у овом тренутку он чека већ више од сат и по. Отишла сам код чика полицајца да га питам да провери да ли је он можда убио некога и хоће ли изаћи да знам да идем у хотел, гладна сам. Човек ми је рекао да је све у реду и тај чика са имиграција је рекао да ће пасош добити за 15 минута. Седим сама на аеродрому и чекам да пусте Милоша - рекла је она.

- Морам да признам да сам се забринула, није ми свеједно. Празан је аеродром, нема нигде никог. Он седи и чека човека на шалтеру да му лупи печат. Прошло је два сата од момента када смо слетели. Који бих циркус направила и завршила у затвору - истакла је певачица.

Марија је открила да је два и по сата чекала Милоша и да је на крају отишла сама у смештај.

- Ситуација је језива. Пришла сам човеку са пасошке контроле да објасним о чему се ради и он је отишао по Милоша и довео га. Чика ми је рекао да ја могу да идем, али да Милош мора да остане и да иде са њима у канцеларију - испричала је, па наставила:

- Одвели су га у ту просторију и узели његов пасош и рекли му следеће: "Морамо да проверимо ваш пасош." Онда су га сликали и рекли му да ако је ово он, онда може да иде, а ако није, вратиће се кући.

На крају је певачица отишла у хотел и тамо сачекала Милоша.

- Ја сам дошла у хотел, где седим и пушим, а Милош чека некакву потврду. Притом он никада није био у Уједињеним Арапским Емиратима. Свака особа у мом окружењу је врло цивилизована - објаснила је.

На крају се појавио Милош, који је прошао додатну контролу због пасоша, а Марији је лакнуло.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)