АЦА ЛУКАС ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАО ОНЕ КОЈИ НЕЋЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ: Сви они имају интерес да причају те глупости - Ко је овде луд?

Новости онлајн

28. 04. 2021. у 16:15

ПЕВАЧ Аца Лукас оштро осуђује одлуку неких људи да се, из различитих разлога, не вакцинишу против вируса корона.

АЦА ЛУКАС ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАО ОНЕ КОЈИ НЕЋЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ:  Сви они имају интерес да причају те глупости - Ко је овде луд?

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

Лукас је шокиран што неке жене неће да се вакцинишу јер се боје да ће им то утицати на плодност, а до сада су више пута абортирале. Фолкер, који је у фебруару примио кинеску вакцину, огорчен је на антиваксере, за које тврди да намерно шире страх и панику међу људима

- Слушам теорије завере које круже да 'ако се вакцинишеш нећеш моћи да имаш децу'. Потпуна будалаштина! Знам девојке које су до сада имале 11 абортуса, а сада одбијају вакцину јер се боје да неће моћи да рађају?! Па чекај, ко је овде луд? - пита се Лукас на почетку разговора и наставља паљбу по антиваксерима:

- Сви они имају интерес да причају те глупости. Једни су политички мотивисани, други су будале, трећи су у секти... Али тек не могу да схватим људе који потпадају под њихов утицај. Ја бих им поставио неколико питања: Колико имаш година? Колико пута си био болестан? Је л' ти доктор дао да пијеш лек? Јел' си оздравио? Јеси. Откуд знаш да ли је тај лек који си примио био испитан?

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)