САХРАЊЕН МОМИР ЛУКОВАЦ: Мајка певача кроз јецаје дозивала сина - Млад си ми отишао, шта ћу сад без тебе?

Novosti online

23. 04. 2021. у 09:36

МОМИР Луковац (24), учесник такмичења "Звезде Гранда" трагично је преминуо у уторак увече. Момир је сахрањен 22.04. у поподневним сатима на гробљу Шабов круг у Мартинићима. Породица и пријатељи испратили су певача на вечни починак, а сузе и јецаји неутешне Момирове мајке одзванјали су гробљем.

САХРАЊЕН МОМИР ЛУКОВАЦ: Мајка певача кроз јецаје дозивала сина - Млад си ми отишао, шта ћу сад без тебе?

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

- Момирова мајка се не мири са чињеницом да је остала без сина. Њу су чланови породице придржавали док се сандук спуштао у земљу јер је једва стајала на ногама. Све време је причала кроз плач: "Сине мој, извини што те нисмо разумели! Извини што нисам знала шта те је мучило! Млад си ми отишао, шта ћу сад без тебе?" - испричао је извор с гробља у Црној Гори.

Пре него што је одлучио да дигне руку на себе, двадесетчетворогодишњи певач је на Фејсбук профилу последњи пут окачио песму Саше Матића "Сад је касно", а пре тога је током последњег наступа док је гостовао у јутарњем програму отпевао стихове чувеног хита Томе Здравковића "Песме моје", а у којима певач говори о човеку који се опрашта од живота.

Наводно, певачеви најближи и даље не могу да дођу себи после свега, а највише их чуди и збуњује чињеница да ниједног тренутка нису наслућивали да би Момир могао да се убије, а још мање да је имао било какве проблеме.

- Не знам шта да вам кажем... Момир је био све, само не депресиван или нешто слично. На свим пољима је био успешан, не знам како је могуће да је до овога дошло. Ко зна шта му је било у глави, то нико не може да сада да зна - рекла је кратко Момирова познаница.

Подсетимо, другарица и колегиница покојног певача Крстиња Тодоровић открила је детаље смрти младог певача.

- То се десило синоћ касно, та вест нас је затекла око девет сати увече, али с обзиром на то да је истрага још у току, ми као његове колеге и пријатељи не бисмо смели да приђемо тамо због ситуације са короном, чак се ни саучешће неће примати. Нико не зна шта би њега могло да наведе на самоубиство он је био сасвим нормалан, и у комуникацији и са момцима са којима је јуче био. Цео живот је у музици, ведрог духа и расположења. Чак је припремао песму за себе за један фестивал, није уопште било назнаке да би то могло да се деси - почела је Крстиња.

Певачица истиче да ништа није указивално на трагедију, да је Момир био весео и нормалан момак, а да је јуче, у уторак 20. априла, био у студију где је снимао песму.

- Ја сам звала хитну да проверим да ли се то заиста десило, и добила сам информацију да се упуцао пиштољем. Кажу да је истрага у току, да се убио у том стану где је живео са том девојком. Ништа се званично не зна од детаља, људи нагађају - рекла је Крстиња.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)