НАТАША НИНКОВИЋ ИСКРЕНО О СЕБИ И ДРУГОЈ СТРАНИ ЛИЧНОСТИ: Ишла сам код психолога да научим како да укротим своју нарав!

Новости онлајн

22. 04. 2021. у 00:24

НАША позната глумица Наташа Нинковић тврди да је превише страствена у свему што ради и да због тога понекад испашта. То је навело да потражи помоћ психолога и пронађе златну средину у својој нарави.

НАТАША НИНКОВИЋ ИСКРЕНО О СЕБИ И ДРУГОЈ СТРАНИ ЛИЧНОСТИ: Ишла сам код психолога да научим како да укротим своју нарав!

Фото: Инстаграм

Она је открила да због природе свог карактера у свему иде до краја, што је понекад мач са две оштрице.

- Истина је да сам јако страствена, али то није увек добро. То те троши. Ишла сам код психолога да научим како да све исто радим, али да то буде лакше, јер је код мене све живот и смрт. Шта год да узмем ја то до краја гурам, па тако и са негативним стварима по мене, као што су рецимо цигарете. Ништа не знам по мало, него свуда идем до краја. Имам овисничку природу. Мислим да то све може са много мање енергије и труда да се решава у животу - истакла је Наташа и додала да уме да буде врло захтевна:

- Врло сам тешка и захтевна, поготово у послу, кад немам преко пута себе професионалца, то јест особу која не схвата исто озбиљно посао као ја. Кад видим да има приступ који није на одговарајућем нивоу, онда ми се јавља та, једна друга, незгодна црта. Тад људи могу да кажу: “У, јако је захтевна и тешка“.

Позната глумица такође се осврнула на то што је многи доживаљавају као јако озбиљну жену, а како сама каже њен карактер је потпуно другачији.

- Имам такве црте лица које су врло карактеристичне, па ме људи зато тако доживљавају. Заправо сам приватно јако позитивна и стално се смејем. Они ме гледају тако због улога на филму, где сам углавном играла тешке драмске улоге, док је у позоришту сушта супротност - објаснила је глумица и открила како се манифестује када је љута:

- Најбољи пример за то јесте можда када је један од мојих синова, Матија, поломио нешто у кући, мени јако битно. Имао је тад седам или осам година. Ништа му нисам рекла, само сам прошла поред њега и погледала га тако како умем. Он и дан данас говори како је као клинац тад добио батине, а ја га нисам ни такла, убеђен је да сам га истукла.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)