ДРУГАРИЦА СЛОМЉЕНА ЗБОГ ПРЕМИНУЛОГ ТАКМИЧАРА "ЗВЕЗДА ГРАНДА" Био је у студију, снимао песму, па дигао руку на себе

Novosti online

21. 04. 2021. у 11:59

ЗВЕЗДА Гранда Крстиња Тодоровић и трагично преминули певач Момир Луковац (24) заједно су ишли у музичку школу, такмичили се у музичком шоу-програму, годинама су били блиски.

ДРУГАРИЦА СЛОМЉЕНА ЗБОГ ПРЕМИНУЛОГ ТАКМИЧАРА ЗВЕЗДА ГРАНДА Био је у студију, снимао песму, па дигао руку на себе

Фото: принтскрин/krstinja_official/Звезде гранда

Након што је у јавности одјекнула тужна вест о смрти младог Момира, јавила се Крстиња, видно потресена па је за медије испричала шта се заправо догодило прошле ноћи у Црној Гори.

- То се десило синоћ касно, али с обзиром на то да је истрага још у току, ми као његове колеге и пријатељи не бисмо смели да приђемо тамо због ситуације са короном, чак се ни саучешће неће примати. Нико не зна шта би њега могло да наведе на самоубиство он је био сасвим нормалан, и у комуникацији и са момцима са којима је јуче био. Чак је припремао песму за себе, није уопште било назнаке да би то могло да се деси - почела је Крстиња.

Певачица истиче да ништа није указивално на трагедију, да је Момир био весео и нормалан момак, а да је јуче, у уторак 20. априла, био у студију где је снимао песму.

- Сви смо били у шоку, нисмо веровали док нисмо добили саопштење из хитне да се то стварно десило, нико не може да претпостави шта би њега могло да наведе на то. Баш је био срећан, нормалан и испуњен момак. Кажу да је истрага у току, да се убио у том стану где је живео са том девојком. Ништа се званично не зна од детаља, људи нагађају - рекла је Крстиња.

- Ко зна шта је њега у суштини натерало на то, ко би дигао руку на себе без неког јаког разлога? Био је добар друг, добар човек, јако весео, кад сте са њим у друштву то је била само шала, то је било весеље, притом талентован момак пред којим је била каријера, све је имао, чак је имао проблем са килажом па је смршао и почео да брине о себи, причао је да ће догодине поново на Гранд... Сад је за све касно... - испричала нам је певачица.

- Моје колеге кажу, које су баш са њим биле јуче у студију код нашег пријатеља, где је снимао песму, да није било назнака да то може да се деси. Кажу, "Ми смо снимали песму, припремали се, он се човек тестирао"... Синоћ око осам сати су нам јавили... Звали смо хитну тамо су нам потврдили да се десило самоубиство, да је Момир Луковац починио самоубиство. Нико не зна ништа више све је под полицијом, била је хитна, увиђај... - прича видно потресена Крстиња.

- Са његовом породицом не можеш ни да ступиш у контакт, претпостваљам да су људи у шоку... Има мајку, оца, две сестре... Никоме се никада ни на шта није жалио, био је срећан и испуњен, ова девојка јесте била мало старија од њега, али кажу да је нормално са њом функционисао, живели су заједно. Нико није приметио проблем, кажу да су приметили било шта покушали би да причају са њим, да га не испуштају из вида - рекла је Крстиња.

- На крају, ето, катастрофа... Ми смо заједно ишли у средњу, учили смо музичку, знамо се одмалена. Баш ми све ово тешко пада, искрено - рекла је певачица.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)