ЊЕГА ЈЕ ВОЛЕЛА ПРЕ ВОЈИНА: Мало ко зна да је овај редитељ био велика љубав Слободе Мићаловић (ФОТО)

Novosti online

19. 04. 2021. у 19:53

ЉУБАВНИ живот Слободе Мићаловић одувек је био, до одређене мере, обавијен велом мистерије. Ипак, познато је да је пре него што је упловила у брачне воде са Војином, глумица љубила овог мушкарца.

ЊЕГА ЈЕ ВОЛЕЛА ПРЕ ВОЈИНА: Мало ко зна да је овај редитељ био велика љубав Слободе Мићаловић (ФОТО)

Фото: Новости/И.Маринковић

Слобода Мићаловић сада ужива у срећном и складном браку са колегом Војином Ћетковићем. Далеко од радозналих очију јавности и скандала супружници уживају у својој оази мира, ипак, пре него што је ступила у брак са Војином, популарна глумица љубила је прослављеног редитеља познатог по бројним филмским и позоришним остварењима.

Фото М. Обрадовић

Tekst potpisa

Слобода је својевремено уживала у љубави са редитељем Југом Радивојевићем, након растанка са њим, упловила је у емотивну везу са Војином, а потом и у брачну заједницу. Иако се ретко појављује у јавности, а још ређе коментарише свој приватни живот, Југ се у једном од интервјуа дотакао своје бивше девојке, Слободе, те открио шта мисли о популарној глумици:

- Изузетно ценим Слободу, били смо у лепој вези и драго ми је што се њена каријера одлично развија. Ја волим жене и у сваком смислу, а нарочито глумице јер знам колико је то тежак и захтеван посао, нарочито ако се глумица остварује и као мајка. Моја мајка, жена, сестра, све су глумице, и могуће је да сам често био упућен баш на жене из бранше јер нисам имао времена да се дружим са неким другим - својевремено је испричао Југ Радивојевић.

Редитељ Југ Радивијевић у браку је са глумицом Миленом Васић, а пар има и заједничког сина.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)