СЕВЕРИНА ЈАВНО НАПАЛА ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ: Пуштала је моје интимне фотографије!

Novosti online

19. 04. 2021. у 18:15

ПЕВАЧИЦА Северина Којић после интимног снимка који је процурео у јавност 2004. године, и 2018. године нашла се у јеку медијске пажње када су у јавност доспеле фотографије на којима је била потпуно обнажена.

СЕВЕРИНА ЈАВНО НАПАЛА ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ: Пуштала је моје интимне фотографије!

Фото: Принтскрин

Фотографије из хотела освануле су на свим насловним странама, а овај скандал узбуркао је јавност, те се данима полемисало о истом.

Јована Јоксимовић је тада, у јутарњем програму, коментарисала са својим гостима, најактуелнију тему тада у јавности, а Северина је без обзира на то, очигледно сада без повода, одлучила да нађе кривца у водитељки.

- Водитељка је у јутарњем програму пустила моје голе фотографије, које су хаковане с мог телефона. Наша деца су се играла заједно, познајем и њеног мужа, који пева. Једном приликом сам му чак и писала репертоар за концерт. Дакле, њихово дете и моје дете су се играли заједно, ми смо се дружили, као пријатељи, али невезано за то, такве ствари се једноставно не раде. Пустила је те фотографије у 10 сати ујутру на телевизији. То је било страшно - испричала је певачица у емисији "150 минут" на изненађење многих, посебно што Јоксимовићева није била тема.

Марија Килибарда је питала Северину да ли се чула са Јованом након тога, на шта је певачица одговорила:

- Не, нисмо се чуле од тада - рекла је певачица, док Јоксимовићева није желела да коментарише ову ситуацију.

- Ма, не. Не желим да је коментаришем. Хвала на позиву. Пријатно и довиђења - рекла је водитељка за "Српски телеграф".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)